Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Καλησπέρα σας κύριοι

Τα ίδια και τα ίδια μας κουράσατε κυρίες κι κύριοι οι οποίοι δηλώνετε φίλες και φίλοι του κυρίου Νίκου Κιαπέκου, αλλά στην ουσία είσθε εσείς που με τις μαλακίες σας  τον κρατήστε μακριά από αυτά που θα μπορούσε να είχε πετύχει όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Αποδείξεις υπάρχουν για όλα με πρώτη και καλύτερη πως τον αφήσατε χωρίς δίπλωμα προπονητή για χρόνια και έχασε την ευκαιρία να πάρει το ΟΥΕΦΑ Β΄.
Τον κρατήστε μακρυά από τις σχολές προπονητών πιστεύοντας πως ένας νέος ...
άνθρωπος θα τα έπαιρνε όλα με τα δικά σας μέσα και με παραθυράκια.
Κρίμα. Κρίμα γιατί όλοι πήραν ένα δίπλωμα έστω και πηγαίνοντας πολλές φορές στην σχολή και ο Νίκος Κιαπέκος αρκέσθηκε στο να του δώσουν ένα δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C PLUS, με το οποίο λίγα πράγματα μπορεί να κάνει και το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να είναι σε πάγκο ομάδας Α΄ Κατηγορίας και ίσως και Β΄ Κατηγορίας.
Που ήταν τα δικά σας μέσα και που η βοήθεια προς τον Νίκο;
Ο ίδιος δεν άκουσε αυτά που του έλεγαν αυτοί που πραγματικά ενδιαφερόταν γι΄ αυτόν και εξ αιτίας σας, τους έβαλε απέναντι.
Του κάνατε μεγάλη ζημιά κι ευχόμαστε να το έχει καταλάβει και να μην σας ακούει πλέον, σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.
Την παρέα του την επιλέγει ο ίδιος, αλλά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου πρέπει να τους τοποθετεί στο κατάλληλο ράφι και όχι στο καλάθι των ευκαιριών!!!