Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Υπάρχει θέμα

Δεν μας ενδιαφέρουν "τα παιχνίδια" των άλλων και φυσικά δεν θα κάνουμε εμείς κωλοτούμπες για να βρεθούμε μαζί τους στον ίδιο δρόμο. Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από έναν καλό φίλο αναγνώστη, ο οποίος ζήτησε να του εξηγήσουμε κάποια πράγματα και το κάναμε με ευχαρίστηση, γιατί έχουμε υποχρέωση να απαντάμε στις ερωτήσεις φίλων αναγνωστών.
Το θέμα του ήταν το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και οι σχέσεις του με τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης και ....οδηγήθηκε εκτός μετά την σκευωρία που του έστησαν οι εξυγιαντές και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, δεν υπάρχουν καλές σχέσεις του κυρίου Παπακωνσταντίνου με τον νυν πρόεδρο κύριο Ρέτσα και με κάποια μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους και δεν αξίζει να επανερχόμαστε.
Πάμε στο τι θα γίνει στο μέλλον.
Κάπου εκεί προς το τέλος Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου πιθανότατα θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου. 
- Αν η απόφαση είναι κταδικαστική, ο κ. Παπακωνσταντίνου μένει εκτός ποδοσφαίρου.
- Αν η απόφαση είναι αθωωτική, τότε ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα επιστρέψει στην θέση του στην ΕΠΣ Εύβοιας και θα ολοκληρωθεί έτσι η δικαίωσή του.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσει ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Ρέτσας, γιατί όλα είναι πιθανά.
Η λογική λέει πως ο κ. Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στην θέση του και η θέση του ήταν αυτή του προέδρου της Ένωσης.
Μπορεί όμως κάποιος να ζητήσει να είναι κι αυτός υποψήφιος πρόεδρος και να διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των 11 συμβούλων.
Αν επιστρέψει ο κ. Παπακωνσταντίνου, θα πάψει να είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης ο τελευταίος που μπήκε στο ΔΣ ενώ ήταν αναπληρωματικός και αυτός είναι ο κ. Πανταζής.
Αυτό που είναι δεδομένο για τον κ. Παπακωνσταντίνου, είναι το ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 και αυτό το έχει δηλώσει.
Όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου θα είναι εκτός Ελλάδας οικογενειακώς. Θα είναι στην Ελλάδα μέχρι να ολοκληρώσει τα επαγγελματικά του και κάποιες διαδικασίες.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, εμείς στηρίξαμε και στηρίζουμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και αυτό σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να κάνει κωλοτούμπα σε οτιδήποτε και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το παραμικρό.
Εμείς θα είμαστε δίπλα σ΄ αυτούς που θα σεβαστούν το χθες, θα λειτουργήσουν για το σήμερα ενωμένοι και θα χτίσουν το αύριο χωρίς διάσπαση.