Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. μπορεί κάποιοι να θυμώνουν και να βρίζουν την κυβέρνηση, αλλά έχουν άδικο. Με αυτούς τους ελάχιστους δεν πρέπει ν΄ ασχολούμαστε γιατί αυτοί για το μόνο που δείχνουν ενδιαφέρον, είναι το νάθεμα που θ ρίχνουν καθημερινά στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Αυτοί δεν βλέπουν ούτε τα του Παπαγγελόπουλου, ούτε τα του ..
Παππά, ούτε τα του Καλογρίτσα, ούτε τίποτα απολύτως. Να ξέρουν πως όσο πολεμούν το Μητσοτάκη, τόσο γρηγορότερα θα τον οδηγήσουν στο 45άρι (45%) και τότε θα βάλουν τον Ραγκούση να μιλάει για νοθεία στις εκλογές!!!!!!

- Χαμός έγινε πάλι με τον ΗΡΚΛΗ Ψαχνών και την ανανέωση συμφωνίας με τον Νίκο Σταματάκο. Τελικά διαπιστώσαμε πως ότι κι αν γράψει κανείς για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών "πουλάει" και "πουλάει" περισσότερο το να γράψεις για τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σταματάκο. 

- Πόσο μαλάκας παίζει να είναι κάποιος, ο οποίος για προσωπικούς λόγους, δεν θέλει να πηγαίνουν ποδοσφαιριστές στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και φτάνει στο σημείο να κόβει την καλημέρα στους ίδιους κι τους γονείς τους, όταν υπογράφουν στον ημίθεο;;;

- Ας μην ανησυχεί κανείς για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όλα πάνε καλά και η ομάδα θα είναι πανέτοιμη όταν πρέπει. Η προσωρινή διοίκηση με τον κύριο Καρλατήρα και ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης κάνουν καλή δουλειά και δεν θα είναι λίγοι υτοί που θα εκπλαγούν. Πάντως ΑΦΜ δεν θ΄ αγοράσουν, γιατί τώρα ο ΑΟΧ έχει και ΑΦΜ, έχει και βιβλία, έχει και όλα τα απαραίτητα. Τώρα θα προσπαθήσει να κερδίσει και την χαμένη του αξιοπιστία και μάλιστα χωρίς αυτούς που τόσα χρόνι τον είχαν απαξιώσει.

- Σήμερα έχουμε συνέχεια στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Κ16 στον Άγιο Κοσμά και επιτρέψτε μας να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και ιδιαίτερα στην κόρη μας την Κερασία η οποία θα πάρει μέρος στον τελικό του ύψους, μετά την πρόκριση που πήρε. Είναι μόλις 13 ετών και είναι τιμή της και μεγάλη επιτυχία που θα πάρει μέρος στους Πανελλήνιους. Φαβορί για την πρώτη θέση η συναθλήτριά της στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ελένη Κουστιμπή. Η Ελένη και η Κερασία με προπονητή τον κ. Κώστα Τριανταφύλλου, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.