Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Άλλο πάλι κι αυτό. Κάποιος κύριος θέλει να κάνει στο Βασιλικό, ότι δεν κατάφερε να κάνει στο χωριό του, εκεί που μένει δηλαδή. Προσπαθεί να εξασφαλίσει μεροκάματο και βάζει μπροστά κάποιους γονείς μικρών ...
παιδιών για να δημιουργήσει το μαγαζάκι του.

- Για να μην το πλατιάσουμε, αυτό που ρίχνει ως δόλωμα για να τσιμπήσουν κάποιοι και να δει αντιδράσεις, δεν θα τον οδηγήσει πουθενά. Στο Βασιλικό χωράνε όλοι εκτός από αυτόν, γιατί δεν είναι καν δημότης και κάτοικος στο Δήμο Χαλκιδέων. Ας πάει λοιπόν στο χωριό του, στο Δήμο του για να στήσει το μαγαζάκι.

- Στο Βασιλικό υπάρχουν παράγοντες, υπάρχουν και προπονητές κι αν χρειασθεί θα δημιουργήσουν Αθλητικούς Συλλόγους. Για να δημιουργηθεί πλέον Αθλητικός Σύλλογος, θα χρειασθεί να είναι στο Αθλητικό Μητρώο να έχει και όλα τα απαραίτητα. Οι γονείς που παρασύρθηκαν από τον τετραέξυπνο ανακατοσούρα, ευχόμαστε να καταλάβουν το λάθος τους και να το πάρουν αλλιώς.

- Θα ήταν πάντως καλό για όλους να δοθεί στην δημοσιότητα το καταστατικό του νέου συλλόγου, τα ιδρυτικά του μέλη, η εγγραφή του στο αθλητικό μητρώο κλπ.
Υπάρχουν αυτά ή απλά θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα;