Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Τα πάντα μπορούν να κάνουν τα καημένα παρατράγουδα, για να έχουν στο χέρι κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα πέσουν στην παγίδα τους. Έφτασαν σε σημείο να μιλούν με παράγοντες της ΕΠΣΕ και να τους έχουν σε ανοιχτή ακρόαση, για να πείσουν άλλους παράγοντες του ποδοσφαίρου, πως κάνουν .
..αυτοί κουμάντο!!!

- Λυπούμαστε ειλικρινά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια κι εμείς θα την γράφουμε. Λυπούμαστε ειλικρινά που άνθρωποι της ΕΠΣΕ για να ρίξουν λάσπη στον Παπακωνσταντίνου έπεσαν τόσο χαμηλά. Τα γνωρίζουμε όλα και θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους όσο είναι νωρίς, για να μην διασυρθούν άλλο. Να ξέρουν πάντως πως η δικαίωση ή όχι του Παπακωνσταντίνου είναι θέμα της δικαιοσύνης και όχι δικό τους ή της παράγκας. Οι νοσταλγοί της παράγκας διέλυσαν τις ομάδες τους, διέλυσαν επιχειρήσεις, διέλυσαν οικογένειες και απλά βρήκαν καταφύγιο  σε ανθρώπους τους οποίους με τον τρόπο τους παγίδευσαν και τώρα τους ελέγχουν.

- Θα σπάσουν τα μούτρα τους και αυτή την φορά και θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα, αφού η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ τιμά τα παντελόνια της και δεν θα γίνει εργαλείο κανενός. Οι αχάριστοι και οι προσκυνημένοι, θα πάνε στα σπίτια τους.