Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

.....σουτάκια

 
- Και επίσημα εκτός πρωταθλήματος η ομάδα του ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων και ευχόμαστε την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022 να την ξαναδούμε ενεργή και με υγιή διοίκηση όπως είχε γράψει και ο κύριος Ρέτσας. Αλήθεια πρόεδρε, τώρα δεν πρέπει να πείτε τι έφταιξε και δεν πέτυχε η συνταγή ώστε η ομάδα ....να μείνει ενεργή;;;;

- Πάντως το όνομα της ομάδας "θα παίζει" στις βαθμολογίες και τους πίνακες κάθε αγωνιστικής, αλλά  θα έχει δίπλα του πάντα το 0 - 3 α.α. ή το 3 - 0 α.α!!!! 

- Ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί το Σάββατο στο γήπεδο Αφρατίου τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και σίγουρα ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ιστορικές και οι δύο ομάδες και μπορούμε να γράψουμε πως και οι δύο βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπες με μεγάλες δυσκολίες. Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας χωρίς εντάσεις και να κερδίσει ο καλύτερος.

- Το Σάββατο και ο αγώνας  ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ στο γήπεδο  Καλοχωρίου/Παντειχίου. Θα δοθεί μάχη για τους 3 βαθμούς και ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για καμία ομάδα. Κάτι μας λέει πως ο αγώνας θα κριθεί στο Α΄ Ημίχρονο.

- Σάββατο και ο αγώνας ΓΟΥΒΕΣ - ΔΡΟΣΙΑ και σίγουρα οι δύο ομάδες θέλουν νίκη και τους 3 βαθμούς. Θα προτείναμε σε αυτόν τον αγώνα να υπάρξει και παρατηρητής αγώνα και παρατηρητής  διαιτησίας.