Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 - Δεν θέλουμε να γινόμαστε κακοί, αλλά η πραγματικότητα δείχνει την αλήθεια. Κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών και ούτε μία κυρία από τις ομάδες της Εύβοιας!!! Πως είναι δυνατόν να έχουν κληθεί από την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ (1), την ΔΟΞΑ 2016 (2), τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ (1), τις ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (1) και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ (2) και ενώ εμείς στην Εύβοια πανηγυρίζουμε πως.... κάναμε τις καλύτερες μεταγραφές;;;

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε και θα έχει την ανάγκη μας και ούτε κάποιου άλλου  ΜΜΕ. Τον σοβαρό και αξιόπιστο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον έχουμε ανάγκη όλοι μας και  αυτό να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Αν η σημερινή διοίκηση συνεχίσει σοβαρά και χωρίς πολλά πολλά, δεν θα έχει προβλήματα. Υπάρχει σοβαρή διοίκηση, σοβαρός προπονητής, σοβαροί ποδοσφαιριστές και δεν έχουν ανάγκη από λιβανιστήρια.

- Πολλές ομάδες προφανώς θα ήθελαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα και ν΄ ανέβουν στην Γ΄ Εθνική, αλλά εμείς λέμε πως πλέον οι ομάδες θα πρέπει να ζυγίζουν καλά τα κιλά τους, πριν πάρουν μια τέτοια απόφαση. Θα πρέπει δηλαδή να ξέρουν πως έτσι όπως είναι αυτή η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ για να υπάρχεις σ΄ αυτή θέλεις τουλάχιστον 180.000 ευρώ και για να είσαι στους πρωταγωνιστές περίπου 300.000 ευρώ!!!!