Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 
- Όμορφη που είναι η Κυριακή και ιδιαίτερα όταν είσαι δίπλα στην οικογένειά σου, αλλά κι όταν δεν θα χρειασθεί να πληρώνεις ακόμη και αυτούς που θέλεις να σου λένε καλημέρα!!!! Μεγάλε το απολαμβάνουμε όλο αυτό που συμβαίνει. Να ξέρεις πως μπορείς να συνεχίσεις να πληρώνεις για να σου γράφουν ευχαριστήρια, αλλά... η ουσία δεν αλλάζει. Έσύ θα πληρώνεις, αλλά τον στόχο δεν θα τον πιάσεις ποτέ, γιατί "δεν παίζεις, αλλά σε παίζουν"!!!!!

- Με φουλ τις μηχανές πάνε ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και πλέον πρέπει ν΄ αποδείξουν στο γήπεδο πως και μπορούν και θέλουν. Ο προπονητής του ΑΟΝΑ δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία, αφού ο ίδιος δημιούργησε την ομάδα και ο ίδιος έκανε από την αρχή την προετοιμασία. Δεν χάνει λοιπόν η ομάδα στο ΥΠΑΤΟ, αν θέλουμε ν λέμε πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

- Την καλημέρα μας στον προπονητή του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ κ. Γρηγόρη Μάλιαρη στον οποίο πραγματικά πιστεύουμε και ευχόμαστε να οδηγήσει και πάλι τον ΕΥΒΟΪΚΟ στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά με δουλειά και υπομονή από όλους.