Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Ευχόμαστε να είσθε καλά στην υγεία σας, αλλά οι ευχές δεν φτάνουν. Προσέξτε κι εσείς. Ο κορονοϊός είναι εδώ και μέχρι να βρεθεί.... το εμβόλιο, κανείς να μην πιστέψει πως δεν είναι σε κίνδυνο ο ίδιος ή πως δεν βάζει σε κίνδυνο τους δικούς του ανθρώπους.

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και μάλιστα σημαντικούς. Δύο από αυτούς θα διεξαχθούν σήμερα για την 4η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας. Ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο γήπεδο Αφρατίου. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν, αφού όλες οι ομάδες μπορεί να βρεθούν σε κακή μέρα και να χάσουν. Ο ΛΗΛΑΣ φυσικά και θα παλέψει για την νίκη, αλλά δεν θα τα βάψει και μαύρα, αν χάσει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος είναι αήττητος σε 3 αγώνες, ενώ έχει πετύχει και 13 γκολ!!! 

- Ο νεαρός Μανώλης Βέττας, προσπάθησε μέσα από την εκπομπή του ν΄ αναλύσει τον αγώνα και μίλησε για "το μπλόκο" που θα στήσουν ο κ. Ταυταρίδης και ο αρχηγός του ΛΗΛΑ ο Παπίλας στον Τοκπασίδη και την ομάδα του και προφανώς είναι από τους πρώτους που θα χαρεί αν ο ΛΗΛΑΣ κόψει βαθμούς από τον ΑΟΧ. Δεν είναι ΛΗΛΑΣ ο νεαρός Μανώλης, αφού έχει δηλώσει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας και δεν χάρηκε όταν ο ΛΗΛΑΣ έκοψε βαθμούς από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ούτε όταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ!!!

- Αγαπητέ Μανώλη, όλοι θέλουν να κερδίζουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά κάνουν, αλλά παίζει μπαλίτσα ο Ο ΧΑΛΚΙΣ και όλοι λένε πως είναι η καλύτερη ομάδα. Όσο για το "μπάρμπα Στέλιος" δεν μας ενοχλεί καθόλου. Ο Στέλιος είναι και παππούς με δύο εγγόνια και δεν το κρύβει, γιατί η ζωή είναι ωραία όσο κρατάνε τα πόδια σου. Μας έδωσες πάντως μια ιδέα. Επειδή ασχολούμαστε με τα κηπευτικά, να χρησιμοποιήσουμε το "μπάρμπα Στέλιος" και να μπούμε στην αγορά όπως ο "μπάρμπα Στάθης" και με όπλο μας τις μπάμιες και σε χαμηλή τιμή!!!!

- Πάντως μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Αν δεν χάσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από τον ΛΗΛΑ, από κάποιον θα χάσει. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΔΡΟΣΙΑ και που ξέρεις, μπορεί να στήσει μπλόκο ο προπονητής της ΔΡΟΣΙΑΣ ο κ. Ελευθερίου στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έρχονται πό ισοπαλίες με ΚΑΡΥΣΤΟ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αντίστοιχα.Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι φαβορί, αλλά και η ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ με τον Γιώργο Κρόκο στον πάγκο, δεν θα πάει για εκδρομούλα. Θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κώστα Σταματίου.