Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς από σήμερα αρχίζουν και οι περιορισμοί, αφού δεν βάζουμε μυαλό και είναι βέβαιο πως αν συνεχίσουμε να μην φοράμε μάσκα, να μην κρατάμε αποστάσεις και άλλα τέτοια, θα μπούνε παντού λουκέτα και θα ....ψαχνόμαστε.

- Ήττες χθες του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παρασκήνια. Οι δύο ομάδες μας, δεν έπαιξαν καλύτερα από τους αντιπάλους και έχασαν. Ούτε η ευχή του προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Ρέτσα μέσα πό το fb δεν έπιασε τόπο. Πρόεδρε εμείς σου το έχουμε πει. Σταμάτα τις αναρτήσεις στο fb γιατί από εκεί τίποτα δεν σου βγαίνει.

- Τι έγινε τελικά; Ο πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ όποτε δεν του βγαίνει κάτι, θα καταγγέλλει την ΕΠΣΕ και την διαιτησία; Πρόεδρε, ποιος σας είπε πως επειδή έχασε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από τον ΣΤΑΥΡΟ θα πούμε "καληνύχτα Ευβοϊκό ποδόσφαιρο"; Είπατε στους διαιτητές πως ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία;;; Κύριε Καντζούρα αν ίσχυε κάτι τέτοιο ο διαιτητής δεν θα σας έδινε πέναλτι για να κάνετε το 1 - 1. Τέλος πάντων. Καλή σας μέρα και να μάθετε να χάνετε.

- Μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού είναι η μόνη ομάδα η οποία έχει 3 νίκες σε 3 αγώνες. Φυσικά και είναι νωρίς ακόμη, αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει κι ο λαός.

- Δεν τα κατάφερε η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ στο γήπεδο του Πάλιουρα με αντίπαλο την νεοφώτιστη στην Β΄ Κατηγορία ομάδα των Καθενών. Ο αγώνας έληξε 0 - 0 και όπως μας είπε φίλος που πάντα παρακολουθεί αγώνες της Προποντίδας, "δεν γνωρίζει την κατηγορία ο κύριος Κιαπέκος και μέχρι να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού τον αντιπάλων η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ θα έχει βαθμολογικές απώλειες.