Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 - Τελικά τι έγινε με το θέμα των προπονητών; Ισχύουν κανόνες ή ο καθένας κάνει ότι θέλει; Ζούμε σε μια εποχή στην οποία ο καθένας εφαρμόζει τους δικούς του κανόνες και κανείς δεν τον ενοχλεί. Αυτό είναι "το σύστημα" στο οποίο ο καθένας μπαίνει και το οποίο καταδικάζει όταν θίγουν τα δικά του συμφέροντα!!!! Μέχρι να γίνει αυτό το σύστημα είναι καλό. Σ΄ αυτό το σύστημα έχουν πλέον ...ενταχθεί οι περισσότεροι παράγοντες, οι περισσότεροι διαιτητές, οι περισσότεροι προπονητές και οι περισσότεροι άνθρωποι της ενημέρωσης.

- Πήρε επίσημα χθες την κούπα του πρωταθλητή 2019-2020 από την ΕΠΣΕ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε τώρα αυτή η απονομή και σε τι βοήθησε. 
Γέμισε το γήπεδο κόσμο; Όχι αφού ο κορονοϊός  το απαγορεύει.
Είχαν όρεξη οι του ΗΡΑΚΛΗ για φιέστες μετά την εντός έδρας ήττα; Όχι βέβαια.
Ξέχασαν οι του ΗΡΑΚΛΗ πως δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την κούπα του κυπέλλου;;; Όχι βέβαια.
Ας μη γελιόμαστε. Ότι έγινε, έγινε για τις φωτογραφίες.

- Δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλες οι ομάδες, όλων των κατηγοριών και όχι μόνο αυτοί οι οποίοι ρίχνουν χρήμα ή όπως το λένε οι ίδιοι, αυτοί που επενδύουν!!!! Δεν ξέρουν αλήθεια πως όταν επενδύεις και μάλιστα πολλά, θα πρέπει ν ξέρεις πως τα επενδύεις  για να μην χτίζεις παλάτια στην άμμο; Ξέρετε πόσοι επενδυτές τα έχασαν όλα, επειδή πόνταραν στο λάθος;;