Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, γιατί δυστυχώς δεν προσέχουν και την πληρώνουμε όλοι. Τρίτη και 13 σήμερα και για τους προληπτικούς κάτι σημαίνει αυτό. Πάντως ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει ούτε μέρες ούτε ώρες και στο Ληλάντιο χτύπησαν καμπάνες και επικρατεί αναστάτωση, μετά ....από πληροφορίες για κρούσμα σε σχολείο. Ευχόμαστε να μην αδιαφορήσει κανείς και να παρθούν τα μέτρα που πρέπει.

- Φυσικά και δεν αλλάζουμε στάση και άποψη για την ΕΠΣΕ και την Διαιτησία όσο κι αν αυτό ενοχλεί. Στο τέλος ΟΛΟΙ θα καταλάβουν πως έχουμε δίκιο. Εμείς δεν είμαστε φίλοι του κυρίου Ρέτσα, αλλά "οι φίλοι του" δεν τον στήριξαν όταν έπρεπε. Συνεχίζουμε.

- Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ θα κληθεί να κάνει κωλοτούμπα και θα την κάνει ζητώντας συγνώμη, αλλά οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΣΤΑΥΡΟ δεν έχουν σχέση με τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, για τον οποίο είχε κάνει λόγο, όταν η ΕΠΣΕ του έκανε την τιμή να δώσει μετάλλια στον πρωταθλητή ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ.

- O ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε την ΑΙΔΗΨΟ εκτός έδρας και πήρε τους 3 βαθμούς και τώρα θα δούμε αν η ομάδα της Ν. Λαμψάκου, θα δείξει πως θα είναι με τους πρωταγωνιστές ή όχι.