Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

...μικρά - μικρά

 - Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 άναψε τις μηχανές του και μετά το ζέσταμα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο της ενημέρωσης, όχι για να καλύψει κάποιο κενό, αλλά για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.  Σχόλια, κριτική και άποψη χωρίς.... συμβιβασμούς, χωρίς ουδετερότητα, χωρίς κωλοτούμπες. Έρχεταιιιιιιιιι.

- Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο. Δεν ήμασταν στο γήπεδο του ΣΤΑΥΡΟΥ, αλλά έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη, αφού εκεί υπήρχαν γνωστοί μας, τους οποίους και εμπιστευόμαστε. Εμείς δεν θα εκτεθούμε φίλε. Έχουν εκτεθεί αυτοί που ήταν στο γήπεδο και φορούσαν παρωπίδες. Καλέ μας φίλε, το που ανήκει η κάθε ομάδα, δεν το καθορίζουν οι διαιτητές, η ΕΠΣΕ και ο κάθε πρόεδρος. Η αγωνιστική της παρουσία το καθορίζει. 

- Ηρεμήστε κύριοι, γιατί δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μπήκαν άνθρωποι, οι οποίοι απλά "είδαν φως και μπήκαν"!!! Στο ποδόσφαιρο μπορεί να μπει κάποιος ο οποίος έχει λεφτά, είναι επιχειρηματίας, είναι μέσα στην πολιτική, θέλει να πετύχει, αλλά δεν είναι μπαλαδόφατσα. Τι θα καταφέρει; "Θα αδυνατίσει" πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό και θα φύγει νύχτα!!!!