Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τίποτα πολυτιμότερο  δεν υπάρχει και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος, τρέχει καθημερινά στους γιατρούς με κυριότερο εχθρό το άγχος. Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και πρέπει να προσέχουμε. Το κάνουμε άραγε; Όχι βέβαια.  Φαίνεται πως.... θεωρούμε μαγκιά το να μην φοράμε την μάσκα ή το να μην κρατάμε τις αποστάσεις. Ας το καταλάβουμε επιτέλους, αφού ο κορονοϊός είναι εδώ.

- Δεν μας φτάνει λοιπόν ο κορονοϊός, το άγχος και τόσα άλλα προβλήματα, έχουμε και κάποια παιδιά τα οποία δυστυχώς καθημερινά δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από το πως θα κλείσουν με το έτσι θέλω το σχολείο τους. Δεν τους είπε κανείς πως αυτό είναι μια παράνομη πράξη και πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να στερούν την μάθηση στα υπόλοιπα παιδιά;  Τα ίδια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τα μαθήματά τους και δεν τους ενδιαφέρει για το αν θα μείνουν από απουσίες ή αν θα χρειασθεί να αναπληρώσουν τις ώρες διδασκαλίας που θα χαθούν, με Σαββατοκύριακα, Χριστούγεννα ή Πάσχα. Με το παραμικρό 5 - 10 παιδιά αποφασίζουν κατάληψη. Έλεος.

- Δεν θέλουμε μέσα σ΄ αυτό τον χαμό που υπάρχει, ν΄ αφήσουμε στην άκρη κι αυτούς που θέλουν με το ζόρι να γίνουν πετυχημένοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, ενώ στην πραγματικότητα παρακαλάνε και πολλές φορές πληρώνουν άλλους παράγοντες ώστε να βάζουν πλάτη ή πληρώνουν παπαγαλάκια για να τους λιβανίζουν. Κάθε φορά αυτοί βρίσκουν κάποιο κορόϊδο το οποίο βάζει τα λεφτουδάκια και στο τέλος τα χάνει και του μένει το δοξάστε με. Αυτοί δεν θα γίνουν παράγοντες ποτέ και σύντομα θα φάνε και την επόμενη σφαλιάρα, αφού όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα.

- Στο θέμα των παραιτήσεων ή των απομακρύνσεων προπονητών από ομάδες, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι που δεν είναι γνωστό. Ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ξεκινάμε από το ότι πάει σε μια ομάδα, χωρίς να μετρήσει ο ίδιος τις δικές του δυνάμεις. Πάει χωρίς καμία απολύτως σύμβαση και με πολύ λίγα χρήματα, γιατί απλά θέλει να είναι σε μια ομάδα. Ας συνεχίσουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και την ίδια ώρα να έχουμε προπονητές με τους οποίους θα παίζουμε τον παππά.