Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζητήσει να σεβαστούν όλοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά όταν πρώτα τα σεβαστεί και ο ίδιος. Όταν κάποιος δολοφονεί αθώους ανθρώπους και ούτε καν μετανοιώνει για τις πράξεις του, δεν μπορεί να εκβιάζει και να απειλεί, για να επιλέξει ο ίδιος τον χώρο και τον τρόπο κράτησής του. Τι θα πει κάνω απεργία πείνας; Τα θύματά σου τα είχες δώσει την ευκαιρία να ζήσουν; Ποιοι δημοκρατικοί λόγοι σε οδήγησαν και σου έδωσαν το δικαίωμα να τους αφαιρέσεις την ζωή; Δικαίωμά σου να κάνεις απεργία πείνας, με στόχο να εκβιάσεις το κράτος. Είναι επιλογή σου και αναλαμβάνεις και τις ευθύνες. Είσαι σαν τον ασθενή που ενώ οι γιατροί του λένε πως πρέπει να παραμείνει στο .....νοσοκομείο και αυτός θέλει να φύγει. Υπογράφει λοιπόν πως φεύγει με δική του ευθύνη και φεύγει. Αν πεθάνει, δεν θα φταίει ούτε ο γιατρός, ούτε το κράτος και φυσικά ούτε η Δημοκρατία.

- Τι έγινε τελικά με τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με δήθεν παράνομες αποφάσεις της Περιφέρειας; Τι έγινε με δήθεν παράνομες αναθέσεις έργων; Τι έγινε με "τις μεγάλες αποκαλύψεις" για φαγοπότι; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιοι "εργολάβοι λάσπης"  τ΄ αφήνουν όλα στην μέση.

- Ποιος από τους όψιμους επαναστάτες, θα μας πει τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, εκτός από την επαναστατική γυμναστική για να μην γεμίσει η περιοχή με ανεμογεννήτριες; Ποια κυβέρνηση έδωσε τις άδειες για ανεμογεννήτριες στον Καφηρέα, στην Κάρυστο, στο Μαρμάρι, στα Στύρα, στο Δήμο Ερέτριας, στην Ριτσώνα κλπ; Υπάρχει κυβέρνηση που δεν έδωσε τέτοιες άδειες; Όχι βέβαια. Όλες έδωσαν και απλά η αλήθεια είναι μία. Όταν είμαστε κυβέρνηση υπογράφουμε άδειες και όταν είμαστε αντιπολίτευση γινόμαστε επαναστάτες.