Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, αφού ο κορονοϊός επιμένει, αλλά σιγά σιγά θα εξοντωθεί. Το μόνο μας μεγάλο όπλο είναι ο εμβολιασμός και πάει καλά. Μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του, αλλά η Ελλάδα θα τα καταφέρει και θα επανέλθει σ΄ αυτή την χώρα η κανονικότητα, βάζοντας στην άκρη τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι έχουν άλλους στόχους, αλλά δεν θα τους πετύχουν, γιατί ο Ελληνικός λαός τους..... γνώρισε καλά. Την απάντηση θα την πάρουν όταν θα έρθει η ώρα των Εθνικών Εκλογών και δεν θ΄ αργήσει να έλθει, αφού το τραβάει ο οργανισμός τους.

- Το Σαββατοκύριακο θα πάμε χαλαρά, αφού πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάσουμε και την βαλίτσα μας, αφού όπως λένε τα γνωστά παρατράγουδα, "ο ένας έφυγε και τώρα θα φύγουμε κι εμείς". Φαίνεται πως ο νέος αρχηγός των παρατράγουδων, έχει βάλει άλλους στόχους, από αυτούς που είχε ο προηγούμενος. 

- Έχουμε την εντύπωση πως κάτι δεν πάει καλά με τα παρατράγουδα και πάντως έχουν χάσει για κάποιους λόγους όχι μόνο τον προσανατολισμό τους, αλλά και πολλά άλλα και τους έμειναν μόνο οι πρακτικές παράγκας. Προσπαθούν με απειλές και προσπάθειες εκφοβισμού να τρομάξουν ανθρώπους. Ας συνεχίσουν. Εμάς δεν μας τρομάζουν και θα το διαπιστώσουν σύντομα.

- Τι έγινε με την ΕΠΟ και τα πρωταθλήματα; Οι ομάδες αντιδρούν και οι περισσότερες δηλώνουν πως δεν πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, για τους λόγους που όλοι ξέρουμε. Οι εξυγιαντές λένε πως θα ξεκινήσουν, αλλά μιλούν για τουρνουά και όχι για πρωταθλήματα!!!! Αυτό δεν λένε όταν μιλούν για κάποιες αγωνιστικές και για όσες ομάδες θέλουν ν΄ ανέβουν κατηγορία;;;; Πλάκα θα έχει να καταλήξουν σε κλήρωση για να βγάλουν πρωταθλητές!!!!!

- Πάντως για τα τοπικά πρωταθλήματα, οι ΕΠΣ άρχισαν μία μία να δηλώνουν πως δεν θα συνεχιστούν και καλά κάνουν. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν πήρε ακόμη κάποια απόφαση και ίσως περιμένει από τους εξυγιαντές της ΕΠΟ το πρώτο βήμα.

- Τι έγινε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων; Σε λίγο θα ανεβάσουμε το βίντεο ώστε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση.