Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να στείλουμε την καλημέρα μας στον δάσκαλο κ. Νταβέλη Γιάννη και να του ευχηθούμε περαστικά και σύντομα να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του. Χτυπήθηκε από τον κορονοϊό ο δάσκαλος. αλλά ως μαχητής της ζωής που είναι, θα τα καταφέρει και θα ξεπεράσει το πρόβλημα. Να προσέχουμε όλες και όλοι, μέχρι τουλάχιστον να εμβολιασθούμε και ν΄ αποκτήσουμε μια ανοσία.
Πολλά τα κρούσματα και στην Εύβοια και οφείλουμε να..... ομολογήσουμε, πως δεν προσέξαμε όσο θα έπρεπε. Δεν υπάρχει πλέον περιοχή στον νομό μας, που να μην εχει κάποιο κρούσμα. Να ευχηθούμε οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες.

- Τι πάθατε κύριοι; Γιατί πρέπει εσείς να λέτε ότι θέλετε και να μην σας σχολιάζει κανείς; Γιατί εσείς πρέπει να λέτε ονόματα επιχειρήσεων και μάλιστα να λ΄΄ετε εναντίον τους ψέματα και να μην απαντάμε; Όχι κύριοι. Εμείς δεν είμαστε όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί οι οποίοι λένε ψέματα.

- Είπε ο κ. Καθαροσπόρης στον ραδιοφωνατζή, πως το 80% των χρημάτων που ήρθαν στον Δήμο Χαλκιδέων για το θέμα του κορονοϊού, πήγαν για προμήθειες από την επιχείρηση Ανδρέου. Μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν υπάρχει. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κ. Καθαροσπόρης θα τα πάρει πίσω αυτά που είπε, εκτός κι αν συνεχίσει απλά να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.

- Χθες μετά από αυτό το ψέμα του κ. Καθαροσπόρη, κάναμε ένα ερώτημα, αλλά δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση. Ρωτήσαμε πόσα χρήματα επί θητείας Παγώνη, πήρε μια άλλη  επιχείρηση; Σήμερα βάζουμε και το όνομα. Κύριε Καθαροσπόρη, πόσα χρήματα πήρε η επιχείρηση Κριμάτογλου επί θητείας Παγώνη - Καθαροσπόρη; Φιλική προς εσάς η επιχείρηση και χορηγός του ραδιοφωνατζή!!!!

- Για να δούμε αν μας πείτε το ποσόν ή θα επιλέξετε την σιωπή. Εμείς θα κάνουμε το ρεπορτάζ, ακολουθώντας τον τρόπο του ραδιοφωνατζή και θα μιλήσουμε με νούμερα και μάλιστα αληθινά και όχι ψεύτικα.