Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα να ξεκινήσουμε με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στο αεροπλάνο και πετάει για Μαϊάμι. Από τις 06:30 ξεκίνησε το ταξίδι το οποίο θα διαρκέσει περίπου 14 ώρες. Γιάννη να έχεις καλό ταξίδι και φυσικά σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Μπορεί να μην βρεθήκαμε από κοντά, να τα πούμε αλλά δεν πειράζει. Για μας έστω κι από τόσο μακριά, δεν αλλάζει τίποτα. Να είσαι ευτυχισμένος.... δίπλα στην γυναίκα σου και τους μπόμπιρες και να πετύχεις κι εκεί επαγγελματικά.

- Τώρα ο κύριος Ρέτσας δεν θ΄ ανησυχεί μήπως περάσεις από τα γραφεία της ΕΠΣ Ευβοιας και φυσικά οι άλλοι διπρόσωποι, δεν θα έχουν πλέον κανένα πρόβλημα, αφού δεν θα χρειασθεί να λένε άλλα σ΄ εσένα και άλλα στον Γιώργο και να παίζουν διπλό παιχνίδι. 

- Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου, εμείς προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πείσουμε ούτε εσένα, ούτε τον αγαπητό κύριο Πίσχινα. Δεν πειράζει. Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας γιατί λέγαμε ακριβώς τα ίδια και στους δύο, αλλά και σε όποιο μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ, μας ρωτούσε. Όποιος έχει αντίρρηση ας βγει να το πει.

- Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, για μας δεν αλλάζει τίποτα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να γράφουμε για την στάση και την συμπεριφορά του κυρίου Ρέτσα, ο οποίος "πούλησε" τον άνθρωπο που τον ανέδειξε και φοβήθηκε μια ψηφοφορία, η οποία ούτε καν θα γινόταν, κάτι που το γνώριζαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι που ήταν κοντά του, όπως ο κ. Τάσος Τσεκούρας και Γιάννης Λάμπρου, αλλά και ο ίδιος ο κ. Ρέτσας.

- Ο κ. Ρέτσας απλά φοβήθηκε. Φοβήθηκε γιατί διαπίστωσε πως η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ ήθελε την επιστροφή Παπακωνσταντίνου, έστω και για λίγες μέρες ή ώρες στην ΕΠΣΕ, αφού θα επέστρεφε τυπικά και αμέσως θα δήλωνε παραίτηση. Τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη. Συνεχίζουμε.

 - Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου (06:30), το οποίο θα τον πάει στο Μαϊάμι.