Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Αυτά που συμβαίνουν εκεί στην Νέα Λάμψακο δεν έχουν προηγούμενο και κάποιοι θα πρέπει να ξέρουν πως δεν είναι σωστό να δημιουργούν προβλήματα χρησιμοποιώντας νέα παιδιά/αθλητές, μόνο και μόνο, επειδή θέλουν να είναι προπονητές ή παράγοντες και από το πουθενά δημιουργούν αθλητικούς συλλόγους, για να τους έχουν ως μαγαζάκι τους. Φυσικά την ευθύνη δεν την  έχουν μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι πιστεύουν πως... το φθηνό και το εύκολο είναι και καλό για τα παιδιά τους.

- Κυρίες και κύριοι εκεί στην Νέα Λάμψακο, θα πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν και όρια, τα οποία κανείς δεν πρέπει να τα ξεπερνά. Δυστυχώς κάποιοι τα ξεπέρασαν και κάνουν κακό σε κάποια παιδιά/αθλητές. Θα το αποδείξουμε αυτό που γράφουμε, αν και όταν χρειασθεί, όπως αποδείξαμε πως η διοίκηση του Ελλήσποντου, δεν κρατάει όμηρο κανέναν αθλητή, όταν είναι να πάει σ΄ ένα σύλλογο, ο οποίος διαθέτει οργάνωση, προπονητές και φυσικά χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι πλατείες και αλάνες.

- Εμείς δεν θα μπούμε εμπόδιο στις αποφάσεις τον γονιών, αφού αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους, αλλά θα ευχηθούμε, να μην τους δούμε κάποια στιγμή σε τηλεπαράθυρα και να κάνουν διάφορες καταγγελίες. Φυσικά θα παρακολουθούμε πλέον τα όσα συμβαίνουν με το θέμα αυτό στην Νέα Λάμψακο και τις δραστηριότητες αυτού του νέου συλλόγου που δημιουργήθηκε, επειδή κάποιοι δεν συμφώνησαν με κάποιους.

- Επειδή γνωρίζουμε κάπως τον άνθρωπο κύριο Δημήτρη Τσιτίνη, πρόεδρο του Ελλήσποντου θα του στείλουμε ένα μήνυμα. Πρόεδρε, προχωρήστε σε μια συνεδρίαση του ΔΣ, πάρτε μια απόφαση και δώστε τα δελτία των αθλητών που ζήτησαν να τα πάρουν κι ας πάνε στο καλό. Με ένα δελτίο τύπου, ενημερώστε τους πάντες, γι΄ αυτούς που θέλουν να έχουν το δικό τους μαγαζάκι, για τους δικούς τους λόγους. Έχετε υποχρέωση να μιλήσετε στα παιδιά και τους γονείς τους και αυτοί να αποφασίσουν και να έχουν την ευθύνη. Την εξέλιξη αυτών των παιδιών θα την δούμε και θα κρίνουμε αυτούς που έκαναν όσα έκαναν.