Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

.....σφηνάκια

 - Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, για τα τηλεφωνήματα και την αντίδρασή σας, για το δώρο που μας έκανε σήμερα ο κ. Γιάννης Ρέτσας και το οποίο ήταν ένα τετρασέλιδο εξώδικο.
Εμείς δεν θα χάσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα και ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν να κάνουν με ανθρώπους στους.... οποίους είχαμε πιστέψει. 

- Εμείς δεν θέλουμε να κλείσουμε το στόμα κανενός, γιατί πιστεύουμε στην ελευθεροτυπία και έχουμε μάθει στον διάλογο. Μας ρωτάει με το εξώδικό του ο κύριος Ρέτσας, γιατί δεν του τηλεφωνήσαμε και να έχουμε και την δική του άποψη. Μα κύριε Ρέτσα την έχουμε την δική σας άποψη. Δυστυχώς την αλλάξατε, γιατί προφανώς δεν βόλευε.

- Κλείνουμε το θέμα για το εξώδικο του κυρίου Ρέτσα εδώ και δεν θα επανέλθουμε σ΄ αυτό. Όπως έλεγε και γνωστός και παλιός της ενημέρωσης, τα εξώδικα είναι παράσημα για τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Να ξέρουν πάντως όλοι, πως ένας κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ότι στοιχείο έχει στην διάθεσή του, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.