Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Να γιατί κρατάμε πάντα αποστάσεις και γιατί μένουμε μακριά από κάθε παράγοντα του αθλητισμού, από κάθε αυτοδιοικητικό, από κάθε πολιτικό. Αυτοί κάνουν πάντα συμβιβασμούς, αυτοί έχουν πάντα αυλοκόλακες, αυτοί για τους δικούς τους λόγους δεν σπάνε αυγά. Αυτοί μάλλον ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν, για να μην μειωθεί ο αριθμός της παρέας. Κρατάνε δίπλα τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν και με τους έτσι και με τους αλλιώς. Κρατάνε ....δίπλα τους ανθρώπους οι οποίοι δεν τόλμησαν, να πάρουν την παραμικρή πρωτοβουλία.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς πάντα κρατούσαμε αποστάσεις, γιατί 50 χρόνια στο πεζοδρόμιο κάτι μάθαμε. Μάθαμε τουλάχιστον να στηρίζουμε την άποψή μας μέχρι τέλος, χωρίς αυτή να εξαρτάται από την συμπεριφορά άλλων.

- Σήμερα, λύθηκε και η τελευταία μας απορία. Σήμερα έμεινε αναπάντητο ένα ακόμη γιατί. Το ξέραμε. Το περιμέναμε. Δεν μας ενόχλησε καθόλου, για να μην γράψουμε πως τελικά η αχαριστία έχει πολλά επίπεδα. 

- Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως εμείς δεν λειτουργούμε ως παρέα ή αβανταδόρικα για κάποιους. Δεν ανεβαίνουμε στην πλάτη κανενός, για να μεταφερθούμε κάπου. Προτιμούμε το να λέμε αλήθειες στους αναγνώστες μας, γιατί μ΄ αυτούς θα πάμε μέχρι το τέλος, όποτε κι αν έρθει αυτό.

- Μέσα από αυτή την στήλη, θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αύριο, αφήνει την Ελλάδα και θα βρεθεί στο Μαϊάμι, όπου βρίσκονται ήδη η σύζυγός του με τους δύο μικρότερους γιούς τους. Τις επιχειρήσεις ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ τις συνεχίζουν οι δύο μεγαλύτεροι γιοί του και μέσα απ΄την καρδιά μας, τους ευχόμαστε να τις πάνε καλά.

- Γιάννη καλό ταξίδι σου ευχόμαστε και να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως εμείς απόψεις δεν θ΄ αλλάξουμε, δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες και πως θα συνεχίσουμε έτσι όπως μας ήξερες. Καλό ταξίδι.