Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

" Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Και μπάρμπας και παππούς είναι ο "μπάρμπα Στέλιος" και τιμή του και καμάρι του, αλλά δεν θα γίνει ποτέ μαλάκας, δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι του, δεν θα γονατίσει ποτέ, δεν θα στηθεί ποτέ στα τέσσερα και δεν θα κάνει ποτέ κωλοτούμπες, για να του δώσουν κάποια θέση.
Ο "μπάρμπα Στέλιος" δεν πάει με τίποτα αυτούς που τα κάνουν αυτά και καθημερινά το αποδεικνύει.
Αυτοί που μας θέλουν προσκυνημένους... επειδή κάποια στιγμή μας κέρασαν έναν καφέ, ας καταλάβουν πως δεν μασάμε. Δεν είμαστε αχάριστοι και πάντα λέμε ευχαριστώ.
Αχάριστος είναι αυτός ο οποίος ξέχασε, πρόδωσε και πούλησε, αυτόν που τον πήρε από το χεράκι και τον ανέδειξε.
Γαμώ την αχαριστία δηλαδή. 
Όσο για αυτόν που ανέλαβε ως εργολάβος λάσπης, να μας συκοφαντεί, τον έχουμε γραμμένο, γιατί δεν βρήκε ακόμη τις απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέσαμε δημόσια.
Ο "μπάρμπα Στέλιος" συνεχίζει και θα δούνε έγχρωμο το έργο και μέχρι το τέλος . 
Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μπούμε στο τρυπάκι, για κανέναν.
Κλείνοντας να στείλουμε κι ένα μήνυμα στον κ. Γιώργο Πίσχινα.
Αγαπητέ Γιώργο η θέση μου είναι πεντακάθαρη. Δεν μ΄ ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που λένε.
Ο καθένας έχει ευθύνη για τις συμπεριφορές και τις πράξεις του. Δεν συμφωνούμε με αυτούς που σε βρίζουν και λένε διάφορα. Για μας δεν φταίει ο Γιώργος Πίσχινας, για την αχαριστία και το "σκύψιμο" άλλων. Ο Γιώργος έχει τις απόψεις του και αυτές υπηρετεί. Γιατί λοιπόν φταίει αυτός, αν κάποιος είναι "τίποτα" και δεν έχει προσωπικότητα;
Καθαρές κουβέντες.
Ο "μπάρμπα Στέλιος" δεν έχει τίποτα εναντίον του κ. Πίσχινα για όσα συνέβησαν στην ΕΠΣΕ. Γράφει γι΄ αυτούς που είναι δήθεν, είναι αχάριστοι, είναι απλά  βολεμένοι.
Γι΄ αυτούς υπάρχει