Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 -  Δήμαρχε κύριε Ψαθά, υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν, ώστε και ο δήμος να έχει κάποια έσοδα και θέσεις εργασίας να δημιουργηθούν και οι δημότες και γενικότερα όλοι οι Έλληνες και ξένοι πολίτες, να μάθουν περισσότερα για το περιβάλλον και πως πρέπει να το προστατεύουμε. Θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί το καταφύγιο στην Δίρφυ το οποίο απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Στενή και το οποίο σήμερα δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Εκεί θα μπορούσαν ν΄ αναπτυχθούν ....διάφορες δραστηριότητες οι οποίες θα προσφέρουν στο περιβάλλον.

- Το άλλο που επίσης πρέπει να αξιοποιηθεί δήμαρχε είναι είναι ο ξενώνας ή αθλητικό κέντρο ή όπως αλλιώς το χαρακτηρίζουν, το οποίο ξεκίνησε πριν 50 περίπου χρόνια και παρέμεινε κουφάρι, γιατί προφανώς κάποιοι δεν το ήθελαν γιατί δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους.

- Δήμαρχε κύριε Ψαθά, καλά κάνουν και φωνάζουν όλοι για την προστασία από τις ανεμογεννήτριες, αλλά δεν λένε κάτι για το τι πρέπει να γίνει στην Δίρφυ. Αν απλά δεν θέλουμε τις ανεμογεννήτριες, δεν θα μας οδηγήσει σε καλό και απλά θα τα φορτώνει ο ένας στον άλλον.