Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

"Τα παρατράγουδα"

 -Την καλησπέρα μας στα καημένα παρατράγουδα, τα οποία είδαν το τυρί, αλλά δεν είδαν την φάκα. Δεν πειράζει, αφού όπως λέει ο λαός, ποτέ δεν είναι αργά. Την επόμενη φορά θα ξέρουν, αν φροντίσουν να μάθουν μερικά βασικά πράγματα. Να μάθουν για παράδειγμα πως πρέπει ο καθένας να παλεύει για να πάει μπροστά και να είναι καλύτερος από κάποιον άλλον και όχι να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιές και εμπόδια, ώστε να κατέβει και ο άλλος.... στο επίπεδο των παρατράγουδων!!!!
Καημένα παρατράγουδα, εμείς δεν σας ακολουθούμε σ΄ αυτόν τον δρόμο που χαράξατε, γιατί απλά δεν μπορούμε να είμαστε τόσο ηθικοί, τόσο έντιμοι όπως εσείς και ούτε μπορούμε ν΄ ακολουθούμε διαδικασίες που επιβάλλουν τα καταστατικά, οι νόμοι και γενικότερα οι διαδικασίες.
Εμείς δεν θα μπορούσαμε να κολλήσουμε δίπλα σας και από θέμα ανθρωπιάς. Εσείς αγαπάτε τόσο πολύ τους ανθρώπους, που φτάσατε στο σημείο να κάνετε πολλά καλά για το κοινωνικό σύνολο, ενώ εμείς γαντζωθήκαμε πάνω σε μια καρέκλα και πάντα βουτάμε το δάχτυλο στο μέλι, το οποίο εσάς δεν σας αρέσει καθόλου.
Το τυράκι λοιπόν τελείωσε και τώρα θα βρεθείτε στην φάκα, αλλά δεν ανησυχούμε καθόλου, γιατί έχετε τους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν ώστε να ξεφύγετε από αυτήν.