Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα ήθελα σήμερα να ξεκινήσουμε με μια διαπίστωση. Χθες είχαμε ραντεβού για το εμβόλιο στο ΚΥ Χαλκίδας στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας. Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε δημόσια τις κυρίες που ήταν εκεί, γιατρούς και νοσηλεύτριες, γιατί πραγματικά, ήταν με το χαμόγελο στα χείλη, καθοδηγούσαν όσους πήγαιναν για το ραντεβού, μιλούσαν και συμπεριφερόταν ανθρώπινα. Κυρίες είπαμε, γιατί κυρίους δεν είδαμε. Φαίνεται πως .....το Σάββατο τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι ήταν όλες κυρίες. Με τέτοια εξυπηρέτηση και ανθρωπιά, ευχαρίστως πάμε και για μια ακόμη δόση εμβολίου. Σας ευχαριστούμε.

- Κυριακή της Τυρινής σήμερα και από αύριο, μπαίνουμε σε περίοδο νηστείας, για όσους θέλουν και για όσους μπορούν. Πάντως σήμερα καλό είναι να ζητήσουμε και καμιά συγνώμη, αλλά και να συγχωρήσουμε, όσους για κάποιους δικούς τους λόγους, μας πλήγωσαν. Αυτό κάνουμε σήμερα εμείς. Για τους άλλους, γι΄ αυτούς δηλαδή που για να πετύχουν κάτι για τον εαυτούλη τους, ας ζητήσουν συγχώρηση από τον Θεό.

- Σήμερα θα κάνουμε μια ανάρτηση μιας συνέντευξης Παπακωνσταντίνου την οποία είχε παραχωρήσει στο tovima.gr, την ηλεκτρονική δηλαδή έκδοση της εφημερίδας ΒΗΜΑ, το 2013. Πριν δηλαδή 8 ολόκληρα χρόνια. Το κάνουμε για να δείτε πόσο μπροστά ήταν ο άνθρωπος και πόσο πίσω πήγαν οι εξυγιαντές το ποδόσφαιρο. Θα την διαβάσετε και θα διαπιστώσετε πως αυτά που έλεγαν τότε, θα προσπαθήσει να τα κανει αύριο η διοίκηση Ζαγοράκη.

- Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα στις σχέσεις Βάκα - Μιντζιφίρη, άδικα χάνουν τον καιρό τους, για έναν και μόνο απλούστατο λόγο. Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν στο στόχαστρο την δήμαρχο κυρία Βάκα κι τον αντιδήμαρχο κ. Γουρνή, γιατί αυτοί δεν μοιράζουν γαλατάκι σε κανέναν. Αλήθεια τόση συκοφαντία και λάσπη που έρριξαν στην δήμαρχο και την αντιδήμαρχο, γιατί δεν ζήτησαν από την κ. Μιντζιφίρη, να αποσύρη την εμπιστοσύνη της στην δήμαρχο;;;

- Κύριοι άδικα θα χάσετε τον καιρό σας και απλά πάλι θα γίνεται ρόμπες. Η κυρία Μιντζιφίρη θα στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής, από την οποιαδήποτε θέση κληθεί να υπηρετήσει τους δημότες. Η δήμαρχος δεν είναι σαν τα μούτρα σας και ούτε καν θ΄ ασχοληθεί μαζί σας. 

- Καλή Κυριακή να έχετε. Σήμερα χαλαρά, πολύ χαλαρά.