Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο, αφού ο κορονοϊός έχει αρχίσει να χάνει έδαφος, αλλά δεν τον κερδίσαμε ακόμη. 
Πάμε λοιπόν με υπομονή και ψυχραιμία να τον τελειώσουμε και να μην του δώσουμε το δικαίωμα να πάρει πάλι θάρρος και να μας ξαναχτυπήσει.
Πλησιάζει το Πάσχα και θα πρέπει να μπορέσουμε να βρεθούμε με δικούς μας ανθρώπους, αλλά και να .....πούμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στις εκκλησίες μας. Μην ακούτε τους αρνητές των πάντων και τους μπαχαλάκηδες. Ακούμε τους ειδικούς και μόνο αυτούς.

- Τι έγινε κυρίες και κύριοι; Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ άκουσε χθες ο Φάνης Σπανός κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τους δημάρχους και όχι μόνο για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν και με τον ίδιο και με τις υπηρεσίες και τους αντιπεριφερειάρχες γενικότερα. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε αντίθεση με τον Αναγνωστάκη και την Μπατζελή, οι δήμαρχοι οι οποίοι εκπροσωπούν τους δημότες είναι ευχαριστημένοι.

- Πόνεσε λένε και μάλιστα πολύ, το σχόλιό μας για τα γραφεία του ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, στο Μουστάκα/Τζιώτη. Γιατί άραγε; Γιατί απλά με τους ταξιτζήδες δεν θέλει να μαλώσει κανείς, κανείς δεν τους πάει κόντρα, κανείς δεν πρέπει να τους έχει απέναντι. Εμείς γράψαμε την αλήθεια και εκφράσαμε την απορία μας. Γιατί μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή κάποιων ποδοσφαιριστών που θα μπούνε στ΄ αποδυτήρια και όχι όσοι είναι 24 ώρες το 24ωρο στον διπλανό χώρο στα γραφεία των ραδιοταξί;;;;; Εμείς δεν πήραμε απάντηση επίσημα και την περιμένουμε. Το νερό της θάλασσας όπως λέει στην καταγγελία της η κυρία Δαριβέρη και η παράταξη Παγώνη, είναι μόνο κάτω από τον αγωνιστικό χώρο και τ΄ αποδυτήρια των ομάδων και όχι από τα γραφεία των ραδιοταξί;;;;

- Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει όποιες και όποιοι έκαναν λάθος, αλλά πολύ θόρυβο, να βγούνε δημόσια να ζητήσουν συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν και όχι να θέλουν, να έρθει η σιωπή για να ξεχασθεί το θέμα. Αν δεν το πράξουν έρχονται κι άλλες αλήθειες που θα πονέσουν περισσότερο.

- Ο Δήμος Χαλκιδέων παράγει έργο και δείχνει και κατανόηση σε πολλά θέματα, αφού και οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά ο λαός λέει: " το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο Θεός".  Παρανομίες, υπερβάσεις και άλλα, υπάρχουν και από επαγγελματίες και ιδιώτες, αλλά καμιά αναφορά δεν ακούσαμε.