Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

.....φαπούλες

 - Γελάστε γιατί χανόμαστε. Τι άλλο να γράψουμε, για να καταλάβουν "οι αθεόφοβοι, πως τους παίζουμε για πλάκα; Τίποτα δεν περιμένουμε από αυτούς και να ξέρουν πως δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε απέναντί τους, όσο θα είναι δήθεν και φυσικά αχάριστοι. Δεν πρόκειται να μπορέσουν ΠΟΤΕ να σταθούν απέναντί μας και να απαντήσουν σε ερωτήματα. Θα βρίσκουν καταφύγιο μόνο στα φερέφωνα και τους προσκυνημένους. Αυτό πάντως που..... μετράει, είναι το αποτέλεσμα και σύντομα θα διαπιστώσουν πως πάλι δεν θα πιάσουν τους στόχους τους.

- Ευχαριστούμε επίσης τους δήθεν οι οποίοι προσπαθούν ακόμη να δημιουργήσουν προβλήματα στο apopsignomi ώστε να το φιμώσουν. Τους καλούμε να συνεχίσουν να λένε διάφορα σε ανθρώπους που μας στηρίζουν, γιατί έτσι μας βοηθάνε, αφού οι φίλοι που μας στηρίζουν γίνονται περισσότεροι.

- Αυτοί οι οποίοι δέχονται πιέσεις και κάνουν πίσω, έχουν κάποιο δίκιο και εμείς δεν τους παρεξηγούμε. Να ξέρουν πάντως πως εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα τους, άσχετα με το τι κάνουν αυτοί. 

- Από την Δευτέρα 19/04 θα προχωρήσουμε σε αναρτήσεις των ευχών για το Πάσχα του δεύτερου πακέτου και την Δευτέρα 26/04 του 3ου πακέτου. Να ευχαριστήσουμε τους φίλους οι οποίοι δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και ζήτησαν να στείλουν τις ευχές τους μέσα από το apopsignomi.