Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

....τα σουτάκια

 - Τελικά όταν είσαι σταθερός στις απόψεις σου και δεν πας όπου σε πάνε ή δεν μπορείς να έχεις καθόλου άποψη και απλά υπηρετείς απόψεις τρίτων, μοιραία φτάνεις σε αδιέξοδο και σε θεωρούν "βολεμένο και αχυράνθρωπο". Δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι παραπάνω τώρα, γιατί πιστεύουμε πως πλέον έχεις πέσει έξω από τον δρόμο, αφού..... δεν υπολόγισες σωστά την στροφή.

- Άνοιξε πάλι η συζήτηση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του τοπικού ποδοσφαίρου και πλέον σύμφωνα με την παράγκα, θα πρέπει η Α΄ Κατηγορία να διεξαχθεί σε δύο ομίλους και να καταργηθεί η Γ΄ Κατηγορία, ώστε να ικανοποιηθούν και αυτοί που δεν ικανοποιήθηκαν την τελευταία φορά που είχε επιχειρηθεί μια αντίστοιχη προσπάθεια!!!!

- Για μας ούτε ζέστη ούτε κρύο, αφού δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ τα πρωταθλήματα και το κύπελο της περιόδου 2019 - 2020, ούτε φυσικά το κύπελο και τα πρωταθλήματα της περιόδου 2020 - 2021. 

- Πολύ συζήτηση έχουμε για την επιστροφή χρημάτων των ΕΠΣ προς τα σωματεία, από παράβολα για συμμετοχή στα πρωταθλήματα, το κύπελλο και στα πρωταθλήματα υποδομών, αλλά έχουμε την εντύπωση πως οι παράγοντες των ομάδων, είναι υπεράνω χρημάτων και δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τις ΕΠΣ. Θα χαρίσουν τα χρήματα, για να βοηθήσουν, ώστε να προχωρήσει η αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

- Αν δεν γελάσατε, μάλλον ήταν κρύο το ανέκδοτο!!!!