Τρίτη 13 Απριλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι έγινε τελικά και δήλωσαν ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων; Να θυμίσουμε πως μέχρι αυτή την στιγμή δήλωσαν ανεξάρτητοι, ο κ. Πάνου, η κυρία Κοντου/Πιτσινή, ο κ. Γεωργαλάς, ο κ. Τριανταφύλλου και ο κ. Μπάκας. Τα δύο πρώτα μέλη ήταν στην παράταξη Καθαροσπόρη και τα 3 επόμενα στην..... παράταξη Παγώνη.

- Αυτή την στιγμή η κυρία Βάκα έχει 15 συμβούλους, ο κ. Παγώνης 10, ο κ. Καθροσπόρης 9, ανεξάρτητοι είναι 5, η Λαϊκή Συσπείρωση 2, ο κ. Καλαθέρης 2 και η κ. Μιντζιφίρη 2.

- Λέτε ν΄ αλλάξει κάτι μέχρι το Πάσχα; ΝΑΙ λέμε εμείς και βλέπουμε "την παράταξη" των ανεξάρτητων να μεγαλώνει αρκετά και μπορεί μέχρι το τέλος του 2021 να γίνει η μεγαλύτερη "παράταξη" μετά την παράταξη Βάκα.

- Με αυτά και μ΄ αυτά Παγώνης και Καθαροσπόρης θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορο το ΄21!!!! Λέτε να πάρουν μέρος και στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια 1821-2021!!!!!

- Εδώ που τα λέμε, τελικά αν η ανεξάρτητοι γίνουν 8, τότε αν προστεθούν στους 15 μας κάνουν 23 και έχουν πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

- Εμείς βλέπουμε πως από το Καλοκαίρι και μετά η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, θα έχει μεγάλη άνεση και στήριξη στα δημοτικά συμβούλια και έτσι θα προχωράει για το καλό των δημοτών μέχρι και το 2023, οποτε και θα έχουμε εκλογές και η Βάκα θα έχει δυνατό ψηφοδέλτιο και θα πάει να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή!!!!!