Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Την Κυριακή θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών στα οποία συμμετέχουν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, ο ΑΟΝ Αρτάκης και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ αντίστοιχα.
Οι αγώνες των ομάδων της Εύβοιας θέλουν προσοχή, αλλά ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είναι τα φαβορί, αν και παίζουν εκτός έδρας, ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα ....πάρει τους 3 βαθμούς χωρίς κόπο, αφού ο αντίπαλός του δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ η οποία έχει 3 βαθμούς τους οποίους πήρε χωρίς ν΄ αγωνισθεί με τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ, έχει κάνει το ρεπό της και έχει και τον αγώνα με τον ΑΛΜΥΡΟ στην έδρα της ο οποίος αγώνας είχε αναβληθεί. Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ έχει μια ήττα στην έδρα της από τον ΦΩΚΙΚΟ με 1- 0 και μία ήττα εκτός έδρας με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με 2 - 1. Η ΑΡΤΑΚΗ έκανε το ρεπό της και μέχρι τώρα έχει μια νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα παίξουν εκτός έδρας με την ομάδα ΦΕΙΔΩΝ Αργους, η οποία την 1η αγωνιστική έχασε δύσκολα εκτός έδρας από την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ενώ οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κέρδισαν επίσης δύσκολα την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ με 1 - 0.