Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Σας ευχαριστούμε για όλα


 - Το Καλοκαίρι του 2009 είχαμε ως γονείς την πρώτη μας επαφή με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού, αφού τότε γράψαμε την μεγαλύτερη κόρη μας σ΄ αυτό το σχολείο, για το οποίο είχαμε ακούσει τα καλύτερα. Τότε είχαμε την πρώτη γνωριμία με τον διευθυντή του σχολείου τον κ. Γιάννη Αρνή. Έναν αξιόλογο άνθρωπο και εκπαιδευτικό. Έναν άνθρωπο που τα παιδιά τον αγαπούν και τον σέβονται πραγματικά, γιατί έτσι ανταποδίδουν την αγάπη που ο ίδιος έχει γι΄ αυτά.
Τότε γνωρίσαμε και τους αξιόλογους συνεργάτες του, όπως τον διευθυντή κ. Ζιόγκο Γρηγόρη και τον Γιάννη Νταβέλη που πρόσφατα δυστυχώς έφυγε από την ζωή.
Σιγά σιγά αρχίσαμε και γνωρίζαμε τις δασκάλες και τους... δασκάλους που είχε η κόρη μας σε κάθε τάξη.
Η Στέλλα ήταν στο Δημοτικό μέχρι και το Καλοκαίρι του 2015.
Το Φθινόπωρο του 2013 πήγε στην Α΄ Δημοτικού η άλλη κόρη μας και έτσι είχαμε από το 2013 μέχρι και το 2015 τις δύο μεγαλύτερες κόρες μας στο 2ο Δημοτικό Βασιλικού.
Αυτό δεν άλλαξε μέχρι το Καλοκαίρι του 2019 αφού από το 2015 που η μεγάλη πήγε στο Γυμνάσιο, πήγε στο 2ο Δημοτικό Βασιλικού η τρίτη και μικρότερη και η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Τον Ιούνιο πάντως θα αποχαιρετήσουμε ως γονείς αυτό το σχολείο το οποίο για 12 χρόνια παρείχε γνώσεις, μόρφωση και αγάπη στα παιδιά μας. Δεν θα το αποχαιρετίσουμε
Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή κύριο Γιάννη Αρνή και όλους τους δασκάλους και τις δασκάλες αυτού του σχολείου.

Δίνουμε μόνο μια υπόσχεση.
Τώρα που τα παιδιά μας δεν θα είναι σ΄ αυτό το σχολείο, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες του κ. Αρνή και των δασκάλων, αφού ξέρουμε πως προσπαθούν και είναι πρωτοπόροι σε πολλά.
Θα στηρίζουμε την προσπάθειά τους, γιατί το αξίζουν πραγματικά.
Φυσικά τώρα δεν θα έχουμε τον κίνδυνο να μας κατηγορήσουν κάποιοι πως το κάνουμε για να καλοπιάσουμε τους δασκάλους και να βάζουν καλούς βαθμούς στα παιδιά μας!!!!
Εμείς ξέρουμε το καλό που δίδαξαν στα παιδιά μας οι δάσκαλοι αυτού του σχολείου και τους χρωστάμε πολλά. 
Τους ευχαριστούμε για όλα.