Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Φοράμε την μάσκα, όχι αυτή που φοράνε κάποιοι που θέλουν να κρύψουν τον άλλο τους εαυτό, αλλά αυτή που πρέπει για να μας προστατέψει από τον κορονοϊό. Φυσικά κάποιοι πριν από κάτι μήνες, τον είχαν συναντήσει, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Πιστεύουν πως πλέον έχουν αντισώματα, αλλά να ξέρουν πως αυτό δεν φτάνει, αφού πρέπει να βάλουν και λίγη ανθρωπιά μέσα τους. Τέλος πάντων, ας βλέπουν και προς .....τον ουρανό, μήπως και πάρουν το μήνυμα από τον Θεό.

- Ήρθε χθες και πάλι στο Λευκαντί η δήμαρχος κυρία Βάκα, μαζί με τον αντιδήμαρχο έργων κ. Γουρνή Βασίλη και τον αντιδήμαρχο Ληλαντίου κ. Δημήτρη Σέρρα. Πάντως δεν ήρθε βόλτα. Ήρθε για να ρίξει μια ματιά στα έργα αποκατάστασης που προχωράνε κανονικά. Κυρία Βάκα, μακάρι να έρχεστε τακτικά στο Λευκαντί και πάντα για έργα.
Πάντως ούτε αυτά είναι έργα Παγώνη, αφού ο πρώην είχε ένα θέμα με το Λευκαντί και ούτε καν συζητούσε για έργα.

- Τώρα μάλιστα. Ο πρώην δήμαρχος κ. Χρήστος Παγώνης σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει στο μυαλό του, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να φέρει εκτός ημερήσιας διάταξης, το θέμα των παρεμβάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ στις αθλητικές εγκαταστάσεις και να ζητήσει την ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων, ώστε η όποια εργασία, ακόμη και το φτιάξιμο των γραμμών στα γήπεδα ποδοσφαίρου, να έχει τις απαιτούμενες άδειες!!!!!!

- Ο κ. Παγώνης ας το ξανασκεφτεί, γιατί η ενέργειά του αυτή εγκυμονεί κινδύνους, εκτός κι αν επιβάλλει παραταξιακή πειθαρχία και οι 10 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, πειθαρχήσουν. Δύσκολο το βλέπουμε εμείς, αφού οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να φορτωθούν στην πλάτη τους, ένα χαστούκι από τον χώρο του αθλητισμού και να βάλουν σε κίνδυνο, την όποια τους προσπάθεια, για τις επόμενες εκλογές.

- Ακούμε διάφορα για την λειτουργία του Κοιμητηρίου της Χαλκίδας και μάλλον είναι η ώρα να ανοίξουμε αυτό το θέμα. Δεχθήκαμε χθες ένα τηλεφώνημα και θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτά που ακούσαμε είναι υπερβολές και μάλλον έχουν να κάνουν με θέματα ανταγωνισμού. Πάντως όπως μας είπε η κυρία που τηλεφώνησε, τα λεφτά είναι πολλά!!!!!!!