Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Ευχόμαστε να είσθε όλες και όλοι καλά και σας καλούμε να μην ξεχνάτε τα μέτρα. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. Πιστεύουμε πως φτάνουμε στο τέλος και η ζωή μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα.
Το Σαββατοκύριακο πάμε χαλαρά, για να έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και για να μην σας ζαλίζουμε και τα Σαββατοκύριακα. 
Πάντως έχουμε κάποιες απορίες και ....κάποια στιγμή πρέπει αυτοί που μας τις δημιούργησαν να μας τις λύσουν.

- Κύριε Αναγνωστάκη, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κύριος Ψαθάς, είναι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Ο δήμαρχος Καρύστου; Ο δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου - Αγίας Άννας;
Αν δεν είναι, τυχαία ευχαριστούν συνεχώς τον κ. Περιφερειάρχη και γενικότερα την Περιφερειακή Αρχή; Συγνώμη δηλαδή, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά και πιθανότατα λέτε όσα λέτε, για να μην σας κρεμάσει στα μανταλάκια, ο φίλος σας ραδιοφωνατζής!!!

- Δεν μας αρέσει καθόλου η ηρεμία που υπάρχει στα θέματα του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά και σ΄ αυτά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Κάπου κάπου βγάζουν και καμιά ανακοίνωση αυτοί που είναι κάτοικοι Ληλαντίου, αλλά είναι βέβαιο πως δεν εκπροσωπούν τους κατοίκους του Ληλαντίου οι οποίοι είναι χιλιάδες. Αυτούς τους εκπροσωπούν οι εκλεγμένοι και το έχουμε ξαναγράψει αυτό. Αυτοί που ήταν κάτοικοι Πολιτικών δεν κάνουν πλέον παρεμβάσεις.

- Τελικά ο φίλος μας είναι πρώην πρόεδρος, είναι νυν πρόεδρος ή ο επόμενος πρόεδρος;
Κάποιοι λένε πως είναι όλα αυτά και σύντομα θα κάνει και δηλώσεις!!!!!!

- Είναι απίστευτος ο κύριος τον οποίο χαρακτηρίσαμε "ανακόντα" του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και μάλιστα χωρίς κομματικές ταμπέλες. Άρχισαν ήδη να πέφτουν ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων και μάλιστα ονόματα που θα είναι και έκπληξη....

- Γελάνε και οι πέτρες. Μάχη δίνουν καθημερινά κάποιοι, για να μπορέσουν να πείσουν άλλους ώστε να μην στείλουν τις ευχές του Πάσχα μέσα από το apopsignomi για να μας βάλουν στην γωνία!!!! Συνεχίστε τον πόλεμο και στο τέλος θα κριθούμε όλοι. Προσέξτε πάντως γιατί κανείς δεν θα κριθεί από το αν έστειλε ευχές μέσα από το apopsignomi, αλλά σίγουρα θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα. Από το αν δηλαδή έφτασε στον στόχο που είχε βάλει.