Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Τα έλεγε η κ. Αλημπατέ, αλλά.....

 - Τα λάθη του ο καθένας πρέπει να τα αναγνωρίζει, ν΄ αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να τα πληρώνει.
Δυστυχώς η πρώην δήμαρχος κυρία Αλημπατέ τα έλεγε, αλλά οι πολλοί δεν την άκουσαν και ο κ. Δημητρόπουλος είναι σήμερα ο δήμαρχος του Δήμου Ερέτριας.
Αλλαγή δεν θέλατε; Τα καταφέρατε, Όλοι μαζί πέσατε πάνω στην Αλημπατέ και κάνατε καθημερινά καταγγελίες. Έκανε όμως έργα για τον Δήμο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Στο τέλος της 4ετίας να βάλετε από την μια μεριά τα έργα Δημητρόπουλου κι από την άλλη τα έργα της Αλημπατέ.
Κάποιες κυρίες ζήλευαν την.... κυρία Αλημπατέ και τα έδιναν όλα για να της δημιουργούν προβλήματα. Τι κατάλαβαν; Η κακία τους έμεινε και τίποτα άλλο. 
Η κυρία Αλημπατέ δεν έχασε κάτι και φυσικά προσφέρει στον τόπο της και όχι μόνο, από μια άλλη θέση, δίπλα στο Φάνη Σπανό τον Περιφερειάρχη μας ο οποίος εκτίμησε τις ικανότητές της και την θέλησή της για προσφορά.
Οι δημότες του Δήμου Ερέτριας με την ψήφο τους επέλεξαν για δήμαρχο τον κ. Δημητρόπουλο και τώρα έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του και την Β΄ Κυριακή επέλεξαν τον κύριο Νίκο Γουρνή για να διεκδικήσει τον Δήμο.
Σήμερα ο κ. Γουρνής ουσιαστικά έμεινε σχεδόν μόνος, αφού οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ανεξάρτητοι.
Ποιος έχασε λοιπόν;
Η κυρία Αλημπατέ πάντως, δεν ξεσπά ούτε κατηγορεί τους Δημότες. Τους καταλαβαίνει και απλά προσπαθεί όσο μπορεί αν βοηθήσει.
Ένας φίλος της λέει: "Με τόσα ψέματα που είπαν εναντίον της, θα μπορούσαν να πείσουν και την ίδια να μην ψηφίσει τον εαυτό της"!!!!!
Εμείς ευχόμαστε στην κυρία Αλημπατέ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και στους δημότες του Δήμου Ερέτριας, τα καλύτερα.