Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, να φοράτε την μάσκα σας και να κρατάτε τις αποστάσεις. Το κυριότερο όλων, είναι να μένετε μακριά από τους ανεγκέφαλους οι οποίοι θέλουν να παριστάνουν τους επαναστάτες και τους αρνητές των πάντων. Αυτοί είναι οι μεταφορείς του κορονοϊού και περισσότερο επικίνδυνοι από αυτόν. Ας μη γελιόμαστε. Μια ζωή θα είναι η πολύ μικρή μειοψηφία και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το να κάνουν θόρυβο, σαν κι αυτόν που κάνουν οι ....άδειοι τενεκέδες όταν τους παίρνει ο αέρας...

- Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας. Θα γράφουμε για όλους αυτούς που "βοηθάνε" με τον τρόπο τους τον κορονοϊό και αυτοί είναι τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, τα καλόπαιδα του ΚΚΕ, τα καλόπαιδα του συνδικαλισμού και χθες είχαμε και τα καλόπαιδα του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας τα οποία κάλεσαν τον κόσμο έξω από το μέγαρο της αντιπεριφέρειας Εύβοιας, για να διαμαρτυρηθούν για τις ανεμογεννήτριες!!!!!

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου το αν παρεξηγηθούν. Την αλήθεια γράφουμε. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και δεν πρέπει την ώρα που πεθαίνουν άνθρωποι, την ώρα που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, οι άνθρωποι του ορειβατικού, να αγνοούν τα μέτρα. Προκαλούν και αυτό δεν βοηθάει. Τα έχουν βάλει με τον Περιφερειάρχη επειδή δεν κάνει ότι λένε αυτοί. Ας συνεχίσουν έτσι, αλλά έχουν άδικο.

- Αλήθεια, ποιος λέει αλήθεια για το θέμα των ανεμογεννητριών και την στάση του Περιφερειάρχη; Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας τον κατηγορεί για αδιαφορία και την ίδια ώρα ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Ψαθάς τον ευχαριστεί και τον συγχαίρει για την στάση του. Κύριοι του Ορειβατικού ο Περιφερειάρχης είναι θεσμός και ότι κάνει θα πρέπει να το κάνει με τρόπο θεσμικό. Ο Φάνης Σπανός δεν ανήκει στην τάξη των μπαχαλάκηδων ή αυτών που ξαφνικά δείχνουν πως τους ενδιαφέρει το περιβάλλον.

- Αλήθεια τόσα χρόνια που οι ανεμογεννήτριες φύτρωναν σαν τα μανιτάρια στην Καρυστία, που ήσασταν κυρίες και κύριοι; Γιατί δεν δείξατε το ίδιο ενδιαφέρον για το περιβάλλον σ΄ εκείνη την περιοχή. Καλή σας μέρα και το πόσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας, είναι και η απόδειξη, του ότι δεν συμφωνούν μαζί σας οι πολλοί.