Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος, δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντά σε μηνύματα και τηλεφωνήματα. Δεν είναι δυνατόν όμως να απαντά και σε αυτούς που ενώ τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν την απαίτηση να μην αντιδράσουμε. 
Δεν αποκλείουμε κανέναν από τίποτα. Όποιος θέλει μπορεί να στείλει τις ευχές του για το Πάσχα με τους γνωστούς τρόπους και χωρίς να θέλει πρώτα να λύσουμε τις όποιες διαφορές, παρεξηγήσεις κλπ.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εμείς δεν τηλεφωνήσαμε σε κανέναν να του πούμε "βάλε ευχές και θα μαλακώσουμε την κριτική μας"!!!
Δεν κάνουμε παζάρια και δεν ...επιβάλλουμε σε κανέναν να στείλει τις Πασχαλινές του ευχές μέσα από το apopsignomi.
Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν θα πρέπει να λειτουργήσουν όλοι και να μην πιστέψουν ποτέ πως θα κάνουμε κωλοτούμπα, επειδή θα στείλουν τις ευχές τους.
Ο μπάρμπα Στέλιος, από το 2008 μέχρι και σήμερα που έχει την ευθύνη του apopsignomi, δεν έσκυψε το κεφάλι σε κανέναν και για κανέναν λόγο και ούτε επιχειρεί να κάνει δημόσιες σχέσεις με κανέναν.
Θα πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και να μην υποκύψουμε σε αυτούς οι οποίοι πίστεψαν πως ο χώρος της ενημέρωσης έχει μόνο προσκυνημένους.
Σεβόμαστε τους πάντες, αρκεί και αυτοί να σεβαστούν κι εμάς.