Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα, αλλά με προσοχή, με μάσκα και με αποστάσεις. Μούγκα στην στρούγκα έχουμε από πλευράς αντιπολίτευσης, για το θέμα με τους εμβολιασμούς, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να πει λέξη και πάει τώρα σε άλλα θέματα. Καλό Καλοκαίρι να τους ευχηθούμε και έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν εκλογές και τώρα θα διαπιστώσουν πόσο ....γρήγορα αυτή η κυβέρνηση, θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της.

- Παρακολουθήσαμε χθες μέρος της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και διαπιστώσαμε πως ο κύριος Αναγνωστάκης και η κυρία Μπατζελή, ήθελαν να εκδοθεί ψήφισμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, το οποίο ακόμη δεν είχε κατατεθεί στην Βουλή!!!! Κυρία Μπατζελή και κύριε Αναγνωστάκη, τα κόμματά σας κυβέρνησαν την χώρα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Αλήθεια, δεν έχετε καταλάβει πως είσθε μικρή μειοψηφία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση, να συμφωνήσει η πλειοψηφία με πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των εργατοπατέρων;;;;

- Ο κ. Κερμανίδης απάντησε στην κυρία Μπατζελή και πραγματικά δεν της άφησε κανένα περιθώριο. Δεν συμμετέχω σε απόπειρες επαναστατικής γυμναστικής είπε ο κ. Κερμανίδης, απευθυνόμενος στην κυρία Μπατζελή. 

- Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Ψαθάς, πάει για το μεγάλο μπαμ κι αν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να τον συγχαρούμε. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, ο κ. Ψαθάς κέρδισε πριν λίγα χρόνια, μια μάχη που έδωσε και είχε απέναντί του τον Δήμο Χαλκιδέων και τον τότε δήμαρχο κ. Παγώνη και είχε να κάνει με το Πανεπιστήμιο και τα τμήματά του, τα οποία παρέμειναν όλα στα Ψαχνά. 

- Στην συνέχεια ο κ. Παγώνης, βγήκε προεκλογικά και υπέγραψε όπως λέει μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο για την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΕΥΡΙΠΟΥ!!! Κύριε Παγώνη, δυστυχώς για σας, ούτε ευρώ δεν θα δώσει το Πανεπιστήμιο για την ΤΕΧΝΌΠΟΛΗ ΕΥΡΙΠΟΥ και το γιατί θα το διαπιστώσετε σύντομα, αφού καμία ουσιαστική δέσμευση δεν υπάρχει.