Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας –Γ.Ν. – Κ.Υ Καρύστου– Γ.Ν. - Κ.Υ Κύμης

Χαλκίδα,15-05-2021
Μία από τις δυσκολότερες ημέρες στην ιστορία του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι η σημερινή. Μετά από τη μεγάλη και άνιση μάχη κατά του κορονοϊού 2019 (COVID-19), που έδωσε ο υγειονομικός Βασίλης Μαθιουδακης τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου, απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν από τις 28 Απριλίου. 
Αισθάνομαι την ανάγκη ως συνεργάτης και Διοικητής να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη μου για την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που αγάπησε και υπηρέτησε το Δημόσιο σύστημα υγείας, για σχεδόν 20 έτη,  με προσφορά στο συνάνθρωπο. 
Το Νοσοκομείο ήταν πάντα ψηλά στα ιδανικά του και προτεραιότητά του οι ασθενείς. Είχα την τύχη να συνεργαστώ στενά μαζί του στη μετεγκατάσταση του νοσοκομείου και η καλή του διάθεση έδινε δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε. Είχα γίνει μάρτυρας πράξεων του συμπαράστασης σε ασθενείς και οικείους τους, συμπαράσταση που ήταν από την..... καρδιά του...!
Η πανδημία έγραψε την μαύρη σελίδα στην ιστορία του νοσοκομείου Χαλκίδας με την απώλεια του, απώλεια τεράστια για όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. 
“Να εκφράσω τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του, ιδιαίτερα στην αγαπητή του μητέρα, η οποία σε διά ζώσης συνάντησή μας προ λίγων ημερών, μου είπε  «ο Βασίλης μου, αγαπούσε το νοσοκομείο και τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, το νοσοκομείο ήταν η ζωή του, ήταν προτεραιότητα του» 

Αντίο Βασίλη, Θα σε θυμόμαστε πάντα ! 
Καλό παράδεισο!” 

Ο Διοικητής
του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας - Κύμης - Καρύστου
Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης