Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε γιατί όπως ξέρετε ο κορονοϊός επιμένει και δεν ξεχωρίζει ηλικίες. Χτυπάει από μωρά μέχρι και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Φοράμε λοιπόν μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. Κλείνουμε ένα ραντεβού ζωής και αυτό είναι το ραντεβού με το εμβόλιο.
Κάντε όλες και όλοι το εμβόλιο για να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα. Αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, δεν θέλουν να κάνουν ....τεστ, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, ας μείνουν στο σπίτι τους.

- Επειδή έχουμε και τα παιδιά μας στα σχολεία, όποιος εκπαιδευτικός πάει στο σχολείο χωρίς τεστ και χωρίς μάσκα ή όποιος γονιός ή κηδεμόνας, πάει έξω από το σχολείο να πάρει το παιδί του και δεν φοράει μάσκα, να μην έχει θέση στον χώρο. Έλεος.

- Δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε πως κάποιος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, όταν κάποιος συνάνθρωπός μας έχει μια δικαστική περιπέτεια. Πρώτη φορά όμως ακούμε ραδιοφωνατζή και ραδιοφωνατζού να ανακοινώνουν ευτυχείς πως κάποιος συνάνθρωπός μας θα είναι σε δίκη κατηγορούμενος σήμερα!!!!

- Δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους και να δούμε αν θα κάνουν το ίδιο, όταν θα είναι αυτοί κατηγορούμενοι. Το κατά πόσο έχουν δικαίωμα να δίνουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου, αυτό το ξέρουν όλοι και πιστεύουμε και η δικαιωσύνη.

- Θα δούμε αν μετά την δίκη κι αν υπάρξει αθωωτική απόφαση, θα βρούνε την δύναμη να το ανακοινώσουν και να ζητήσουν και συγνώμη.

- Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και πιστεύουμε πως η απόφαση θα είναι αθωωτική.

- Πρώτη του κ. Δημήτρη Θωμά χθες στο ΔΣ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και η εμπειρία του ήταν θετική με τις παρεμβάσεις του.