Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

......φαπούλες

 - Ο κάθε άνθρωπος που θ΄ ασχοληθεί με τα κοινά, θα κριθεί από τις πράξεις και τα έργα του και φυσικά από τους πολίτες, την ώρα της κάλπης και όχι από τον οποιονδήποτε ο οποίος θέλει να βγάζει τ΄ απωθημένα του και να εμφανίζει το άσπρο ως μαύρο. Φίλες και φίλοι αναγνώστες πριν τις δημοτικές εκλογές, κάποιοι από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθούσαν να μειώσουν την προσωπικότητα της σημερινής δημάρχου της κυρίας Βάκα, σε ανθρώπινο επίπεδο, σε πολιτικό επίπεδο, σε κομματικό επίπεδο και σε επίπεδο επιρροής στους ....δημότες. Τα ίδια έκαναν και για τον νυν αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή.

- Το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε. Η κυρία Βάκα και ο κύριος Γουρνής δεν ασχολήθηκαν μαζί τους, τους άφησαν ελεύθερους "να βόσκουν στα λιβάδια τους και η κυρία Βάκα ήρθε πρώτη και έγινε δήμαρχος, αλλά και ο κύριος Γουρνής ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και έγινε αντιδήμαρχος.

- Σήμερα τι κάνουν αυτά τα παπαγαλάκια; Λένε δημόσια πως οι δημότες γύρισαν την πλάτη στην δήμαρχο και την παράταξή της!!! Από που προκύπτει άραγε αυτό;  Ακόμη και σε δημοσκοπήσεις (!!!) που κάνουν οι ίδιοι, τα πράγματα δεν πάνε καλά γι΄ αυτούς. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύουν για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν και δεν τους βγαίνει αφού  ψήφισαν περίπου μόνο 230 αναγνώστες τους και από αυτούς οι 110 δεν κρίνουν αρνητικά την δημοτική αρχή και 5 δεν απαντούν (!!!!) ενώ μπήκαν να ψηφίσουν!!!!


- Τελευταία ακούσαμε πως ΟΛΟΙ οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου αποφάσισαν να μην στηρίξουν την παράταξη της κυρίας Βάκα στις επόμενες εκλογές.... Από που προκύπτει αυτό κυρίες και κύριοι της παραπληροφόρησης; Εμείς το γράφουμε καθαρά. Όσο εσείς  που με εντολή χορηγών, "χτυπάτε" την παράταξη της κυρίας Βάκα, τόσο οι δημότες θα την στηρίζουν. Εσείς θα μείνετε με την παράταξη Παγώνη, αλλά και Καθαροσπόρη, οι οποίες κρίθηκαν στις εκλογές και φυσικά προσπαθούν να ανασυνταχθούν, αφού έχασαν τα περισσότερα στελέχη τους.