Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε πως πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε την υγεία μας. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και δεν πάμε εκεί που υπάρχει πολύς κόσμος και μάλιστα ο ένας πάνω στον άλλον. Χθες πήγα σ΄ ένα φαρμακείο και μπήκε κάποιος κύριος χωρίς την μάσκα του. Η εργαζόμενη του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του, αλλά η απάντησή του ήταν το "δεν φοράω μάσκα". Του είπε να του δώσει μια μάσκα αλλά και πάλι αυτός αρνήθηκε. Δυστυχώς φαίνεται πως ο πελάτης έχει πάντα.... δίκιο, αφού τον εξυπηρέτησε. Το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Ο τύπος που δεν πιστεύει πως υπάρχει κορονοϊος όπως είπε, αγόρασε 2 τεστ και πήρε και άλλα δύο με το ΑΜΚΑ !!!! Αυτοί οι ψεκασμένοι, δεν θα τελειώσουνε ποτέ.....

- Βρήκαμε τον μπελά μας με τα σχόλια για τον γιατρό κύριο Βασίλη Ηλιάδη. Όλοι πίστευαν μέχρι τώρα πως θα ήταν υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο γιατρός δεν είναι ούτε ψώνιο, ούτε άσχετος. Έχει άποψη και ξέρει πως να υπηρετήσει τους πολίτες. Τώρα άρχισαν να ψάχνουν πολλοί για το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής και με ποιο κόμμα ή υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και με ποια παράταξη. 

- Λοιπόν ο κ. Ηλιάδης είναι και πόντιος και δεν πρόκειται να αποκαλύψει τις προθέσεις του, νωρίτερα από την ώρα που ο ίδιος αποφάσισε να το κάνει. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν αφού σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει, όπως είπε, τις προθέσεις του. Πάντως μπορεί οι ανακοινώσεις του, να μην έχουν να κάνουν με τίποτα απ΄ όλα αυτά.

- Δεν είναι στις προθέσεις του κυρίου Γιώργου Αγραφιώτη, να ασχοληθεί και πάλι ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο. Δεν αξίζει τον κόπο, λέει ο ίδιος και μάλλον έχει δίκιο.
Στο κάτω κάτω, τώρα είναι και παππούς με 4 παρακαλώ εγγόνια και προτιμά να παίζει μαζί τους και να δίνει εκεί όλοι του την αγάπη. Στο κάτω κάτω τα εγγόνια του είναι μια ομάδα από μόνα τους και ο παππούς Γιώργος τα καμαρώνει.

- Δεν ξέρουμε τι λέει ο καθένας, αλλά στο Δήμο Χαλκιδέων ξέρουν καλά τι κάνουν και πως κάνουν τις διαδικασίες για τα έργα. Φροντίζουν πάντα νόμιμα, ώστε τα έργα να εκτελεσθούν σωστά και από εργολάβους της Εύβοιας. Αυτοί που τραβάνε ζόρι, είναι αυτοί οι οποίοι καλούσαν εργολάβους από Θεσσαλονίκη, για να κάνουν απ΄ ευθείας ανάθεση έργου χιλιάδων ευρώ!!!!!