Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

...σφηνάκια

 - Το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ είναι πολύ μεγάλο, αφού με νίκη επί του ΥΠΑΤΟΥ την Κυριακή κατακτούν την πρώτη θέση στον όμιλο και έχουν πολλές πιθανότητες ν΄ ανέβουν κατηγορία μέσα από τα μπαράζ και να βρεθούν στην επαγγελματική σούπερ λιγκ 2, όπου τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού θα βρεθούν όλοι με επαγγελματικά συμβόλαια. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα και μαζί με τον προπονητή τους, θα μπούνε στο γήπεδο με .....σοβαρότητα και με σεβασμό στον αντίπαλο ο οποίος είναι καλή ομάδα.

- Το άγχος δεν θα το έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά οι γηπεδούχοι και αυτό ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές των Ψαχνών θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν, να έχουν υπομονή, να προσέξουν την άμυνά τους και όλα θα πάνε καλά.

- Ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ μας είπε πως η ομάδα είναι για μεγάλα σαλόνια, αφού ακόμη και για το κούρεμα του χορταριού στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και του βοηθητικού, δεν έχει όποιον κι όποιον, αλλά πραγματικό κομμωτή!!!!! Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς ξέρει ν΄ αξιοποιεί το προσωπικό, αφού όλους τους έχει κάνει καλλιτέχνες.

- Εμείς θα θέλαμε ο κομμωτής να δημιουργήσει στο χόρτο και να δούμε όλοι τις δημιουργίες του!!!