Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

...φαπούλες

 - Εμείς εδώ στο apopsignomi.blogspot δεν τα πάμε καλά με αυτούς που θέλουν να τους παρακαλάς και να τους προσκυνάς. Έχουμε αποδείξει πως προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να προβάλουμε όλα τα αθλήματα και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα του στίβου. Εδώ και χρόνια και μέσα από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 μεταδίδουμε αγώνες στίβου, όχι για να κερδίσουμε κάτι, αλλά επειδή μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και.... το κάναμε με ευχαρίστηση.

- Δεν θέλουμε να γκρινιάζουμε, αλλά για να κάνεις καλά την δουλειά σου, θα πρέπει να έχεις στα χέρια σου και ένα αντίγραφο που να λέει ποιοι αθλητές συμμετέχουν σε κάθε άθλημα και σε κάθε σειρά, αλλά και ένα αντίγραφο με τ΄ αποτελέσματα σε κάθε αγώνισμα.

- Ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ ο κ. Ντίνος Μπουλούκος προσπάθησε είναι αλήθεια να μας εξυπηρετήσει, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν το ήθελαν, για δικούς τους λόγους. Ας είναι καλά και να ξέρουν πως εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις με κανέναν και δεν παρακαλάμε κανέναν.

- Εμείς είχαμε δηλώσεις από τις αθλήτριες, τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες και δεν ζητήσαμε διαφορετική μεταχείριση. Σεβασμό ζητήσαμε, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Ντίνο Μπουλούκο και θα τον καλούσαμε να δώσει λύση και να έχουμε ΟΛΟΙ αυτά που πρέπει για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας.