Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Εμείς επιμένουμε στο θέμα των προπονητών και γράφουμε πως δεν υπάρχει προπονητής ο οποίος θα οδηγήσει ψηλά μια ομάδα, αν στην ομάδα δεν υπάρχει διοίκηση η οποία να ξέρει ποδόσφαιρο, να ξέρει να διοικεί και να έχει στον έλεγχό της την ομάδα. Γιατί πρέπει λοιπόν να κρυβόμαστε και να θαυμάζουμε έναν προπονητή, όταν.... η αλήθεια είναι άλλη;

- Το ΕΓΩ μας έχει τελειώσει εδώ και χρόνια κι όταν ένας προπονητής, έχει καταφέρει να κάνει ότι θέλει σε μια ομάδα, το παιχνίδι θα χαθεί, βρέξει χιονίσει. Τα παραδείγματα είναι πολλά και κάποια στιγμή, θα πρέπει να τ΄ αναδείξουμε για να μην μπερδευτούμε ακόμη περισσότερο.

- Φυσικά και υπάρχουν προπονητές οι οποίοι αφήνουν το στίγμα τους σε μια ομάδα, αλλά θα τους βγάλουμε το καπέλο, όταν θα αναλάβουν μια ομάδα και θα την ξεκινήσουν από το "να φτιάξουν" ποδοσφαιριστές και όχι να ζητήσουν από την διοίκηση, να τους φέρει 20 έτοιμους. Αυτοί οι προπονητές έχουν κάθε λόγο να λένε πως κάτι άφησαν πίσω τους και όχι αυτοί οι οποίοι βάζουν τον πρόεδρο να τους φέρει στην ομάδα έτοιμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

- Στην Εύβοια έχουμε πολλούς και καλούς προπονητές, αλλά λίγους οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια ομάδα από την αρχή. Φυσικά ευθύνες έχουν και οι διοικήσεις οι οποίες θέλουν με το καλημέρα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και ακούς τον προπονητή να λέει, πως ο πρόεδρος έχει όρμα και θέλει την ομάδα ψηλά. Και την τσέπη του άδεια, συμπληρώνουμε εμείς.