Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και μένουμε μακριά από αυτούς που επιλέγουν να συμμετέχουν σε πάρτι και συγκεντρώσεις πολλών ατόμων μέσα στην πανδημία. Αυτοί όλοι καλά θα κάνουν να επισκεφτούν ένα νοσοκομείο, μήπως και καταλάβουν, πως αυτό που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν μαγκιά, ελευθερία και άλλα τέτοια, είναι ....δολοφονία ανθρώπων.
Δυστυχώς, τα κομματικά, τα συνδικαλιστικά και η προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων, καλά κρατεί και δεν μας ενδιαφέρει αν θα μας θυμώσουν ή όχι.

- Όποιος εργολάβος αναλαμβάνει έργα στους δήμους της Εύβοιας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όποιος είναι προμηθευτής, είναι λαμόγιο και δίνει μίζες, εκτός κι αν τις μίζες τις δίνει στον μεγάλο!! Αν τις δίνει στον μεγάλο είναι όλα καλά!!!!

- Μέσα από την καρδιά μας να ευχηθούμε περαστικά στον κ. Γιώργο από το Βασιλικό ο οποίος χτυπήθηκε από τον κορονοϊό και παραμένει στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι και στους δικούς του ανθρώπους.

- Είναι απόλαυση ο τύπος, αφού "συνομιλεί" με συνεργάτες του, ενώ όλοι ξέρουμε πως συνεργάτες δεν έχει!!!! Αυτό πως πρέπει να το χαρακτηρίσουμε; Την φωνή πάντως των συνεργατών του δεν την έχουμε ακούσει ακόμη.

- Ο κ. Αναγνωστάκης τελικά επιμένει να κατηγορεί τον Φάνη, επειδή βοηθάει τις Μητροπόλεις της Περιφέρειας Στερεάς. Άλλαξε πολύ τελικά ο κ. Αναγνωστάκης, από την ώρα που εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε αν κάνει και καμιά δήλωση, ενάντια στην θρησκεία μας.

 - Όσοι ανησυχούν για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο γιατρός κ. Βασίλης Ηλιάδης, ας ησυχάσουν. Ο γιατρός προτιμά τους φίλους του για παρέα και κρασάκι και όχι την καρέκλα του δημάρχου. Ο γιατρός δεν είναι ψώνιο με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το έχει αποδείξει. Να προσφέρει στον συνάνθρωπο θέλει και αυτό μπορεί να το κάνει και από άλλο πολιτικό μετερίζι!!!! Τι λέτε κύριε Ηλιάδη;