Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

...σουτάκια

 - Μόνο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και τίποτα άλλο. Για να μην παρεξηγηθεί κανείς, το γράφουμε αυτό γιατί την Κυριακή ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν θ΄ αγωνισθεί αφού θα πάρει τους βαθμούς από τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ με 3 - 0 χωρίς αγώνα και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν το ρεπό τους. Έτσι έχουμε μόνο τον αγώνα ΥΠΑΤΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και όπως έχουμε γράψει, αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδίσει, τότε είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και θα παίξει.... στα μπαράζ για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

- Καλέ μας άνθρωπε, τίποτα δεν ισχύει από αυτά που λες για τις δικές μας σχέσεις με τον κ. Γιώργο Αλαφάκη και τον κ. Γιάννη Λάμπρου οι οποίοι είναι μέλη στο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Τους έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και το έχουμε αποδείξει. Αν είχαν κάτι θα μας το έλεγαν και δεν θα το έλεγαν σ΄ εσένα για να το συζητάς στις παρέες σου. Να είναι καλά και οι δύο και να ξέρουν πως εμείς, δεν αλλάζουμε την άποψή μας γι΄ αυτούς.


- Την καλημέρα μας και στον κ. Γιώργο Αγραφιώτη και του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του. Δεν πρέπει να ξεχνάει πως έχει και εγγόνια, άρα είναι και παππούς!!!!!! Παππού Γιώργο να είσαι καλά και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να σε φωνάζουν παππού, τα παιδιά των παιδιών σου.