Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ακούσατε πουθενά καμία δήλωση του κυρίου Ρέτσα για τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Εύβοιας με τους διαιτητές; Διαβάσατε πουθενά καμία ανακοίνωση;
Τίποτα απολύτως. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, την ώρα που πέφτει ξύλο, την ώρα που δεν φτάνει ένα περιπολικό για να φυγαδεύσει τους διαιτητές και χρειάζονται 3 περιπολικά. 
Σας το έχει γράψει ο μπάρμπα Στέλιος.
Η ατιμωρησία και οι ποινές χάδι, αυτά τα αποτελέσματα θα φέρουν.
Τώρα το παιχνίδι χάθηκε και ευχόμαστε η συνέχεια να μην είναι χειρότερη, ούτε για τους διαιτητές, ούτε για τις ομάδες.... και φυσικά ούτε για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και για να μην χρειασθεί να βγάλει ανακοίνωση ο κ. Ρέτσας για να ευχηθεί περαστικά σε κάποιον.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Δεν είναι πλέον αυτοί που λένε "κάνω θεέ μου μια ευχή, να διακοπούν τα πρωταθλήματα".
Κύριε Ρέτσα, ευχόμαστε  κανείς διαιτητής ή βοηθός να μην βρεθεί στην θέση αυτών που από την αρχή των πρωταθλημάτων μέχρι σήμερα δέχθηκαν επίθεση, έφαγαν σφαλιάρες, απειλήθηκαν από μπουκαδόρους κλπ. Με τις ευχές όμως δεν βγαίνει τίποτα.
Ελάτε στην θέση ενός γονιού, ο οποίος μαθαίνει πως το παιδί του δέχθηκε επίθεση, επειδή κάποιοι θεώρησαν πως κάποιο λάθος έκανε.
Ελάτε στη θέση ενός γονιού ο οποίος μαθαίνει πως το παιδί του, κλαίει αφού δεν αντέχει την αδικία και τον έχουν εγκλωβισμένο σ΄ έναν χώρο και απειλούν την ζωή του και βρίζουν την οικογένειά του και τον ίδιο.
Όση αναισθησία να έχει κάποιος, κάτι θα είχε να πει.
Όσο κι αν αγαπούσε την καρέκλα του κάποιος, δεν μπορεί να μην έβαζε πάνω απ΄ όλα την ανθρωπιά.
Εμείς δηλώνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα κουκουλώσουμε αυτά που συμβαίνουν, όπως κάναμε πάντα.
Δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ο κ. Ρέτσας, γιατί εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε.
Κάναμε το ίδιο και τότε που δέχθηκε επίθεση ο διαιτητής που έτυχε να είναι το δικό του παιδί. Ξέρει καλά την θέση που είχαμε πάρει δημόσια τότε και η οποία δεν διαφέρει καθόλου από αυτή που έχουμε τώρα. Τώρα όμως το κακό έχει παραγίνει.
Φυσικά και δεν φταίνε οι ομάδες, αλλά φταίνε κάποιοι.
Φταίει ένας ποδοσφαιριστής, φταίει ένας παράγοντας, φταίνε κάποιοι φίλαθλοι.
Αλήθεια γιατί αυτοί δεν οδηγούνται στην δικαιοσύνη;
Γιατί ο κ. Ρέτσας δεν προχωράει σε μηνύσεις, εναντίον όλων αυτών; Τι περιμένει;
Πρέπει να βρεθεί κάποιος στο νοσοκομείο;
Πρέπει να φτάσουμε σε τραγικές καταστάσεις;
Τελικά μήπως ζητάει την γνώμη της ΕΠΟ και του προτείνουν να μην αντιδράσει.
Τι κάνουν οι αρμόδιοι της διαιτησίας;
Κάποτε αντιδρούσαν, αλλά τώρα επιλέγουν την σιωπή.
Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, στο τέλος δεν θα είναι απλά λίγοι οι διαιτητές, αλλά δεν θα επαρκούν για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αφού τα κωλύματα θα πέφτουν βροχή.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι όλοι οι διαιτητές, έχουν αποθηκεύσει στις τηλεφωνικές συσκευές τους, τηλεφωνικά νούμερα της αστυνομίας και γνωστών τους αστυνομικών.
Κύριε Ρέτσα, βγείτε στο φως και πάρτε τώρα αποφάσεις. Μπορείτε;
Έχετε βάλει στην ζυγαριά διαιτητές από την μία και ψηφοφόρους από την άλλη και αποφασίσατε να είσθε με τους ψηφοφόρους; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και περιμένουμε την αντίδρασή σας.
Θα προτείναμε διακοπή των πρωταθλημάτων, δημόσια συζήτηση με όλες τις ομάδες και σαφέστατες εντολές προς τους διαιτητές, αλλά και προς την πειθαρχική επιτροπή, ώστε να μην βλέπει κανέναν με συμπάθεια, αλλά να εξαντλεί όλα τα περιθώρια και αν επιβάλλει την αυστηρότερη των ποινών.