Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Την καλησπέρα μας στον κ. Κρόκο

 - Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η αλήθεια είναι αυτή.
Έχεις έναν προπονητή ο οποίος σε πήρε από το χεράκι, σε κράτησε στην κατηγορία, την επόμενη χρονιά σε είχε στην 2η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και δεν συνεχίζει στην ομάδα!!!!!
Φέρνεις έναν άλλο προπονητή γνωστό όνομα και με ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τριπλασιάζεις το μπάτζετ και μετά από 6 αγώνες, είσαι 8ος με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και αποκλεισμένος κι από το κύπελλο... μ΄ ενα σκορ που σοκάρισε τους πάντες.
Δηλώνει παραίτηση ο προπονητής σου, όχι για οικογενειακούς λόγους, αλλά επειδή δεν δέχθηκε την κοροϊδία, όπως δεν την είχε δεχθεί κι ο κ. Κρόκος Γιώργος, όταν κατάλαβε πως συζητούσατε με άλλον προπονητή.
Πήγε λοιπόν στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και με πολύ μικρότερο μπάτζετ είναι πάνω από εσάς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά συνεχίζει και στο κύπελλο.
Υπάρχει λοιπόν και Θεός κι εμείς το ξέρουμε και το γράφουμε συνεχώς.
Αυτοί που δεν φοβούνται τον Θεό και κοροϊδεύουν άλλους ή δείχνουν την αχαριστία τους, ας μπούνε στην σειρά γιατί είναι πολλοί και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.