Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Έχουμε αγώνα Κυπέλλου σήμερα, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 14:30 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.  Η ομάδα που θα προκριθεί από τον σημερινό αγώνα κληρώθηκε ν΄ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, την ΔΡΟΣΙΑ, στο γήπεδο της Δροσιάς.
Δεν θα είναι εύκολος αγώνας για καμία από τις δύο ομάδες ....και πολλά θα εξαρτηθούν από το ποια ομάδα θα έχει περισσότερο πάθος για την νίκη πρόκριση.

-  Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βασίλης Βελέντζας, με βοηθούς τους κυρίους Κώστα Κωνστάντιο και Γιώργο Κοντογιαννίδη, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μην βρεθούν μπροστά σε μπουκαδόρους και άλλα "τέτοια φρούτα".

- Είναι απίστευτο, αλλά κάποιοι έφτασαν στο σημείο "να φακελώνουν" ακόμη και τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Εύβοιας και να είναι έτοιμη να μιλήσουν για στημένες αποφάσεις και να δώσουν στην δημοσιότητα στοιχεία των μελών της Πειθαρχικής, με στόχο να τους οδηγήσουν σε παραίτηση, αν τους επιβάλλουν πραγματικές ποινές και δεν τους χαϊδέψουν!!!!!

- Να σημειώσουμε πως τα μέλη της Πειθαρχικής είναι δικηγόροι και προφανώς ως νομικοί κάπου θα εργάζονται, εκτός από τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν.  Αλήθεια δεν θα πρέπει τα μέλη της επιτροπής να διαβάζουν όλα τα φύλλα αγώνων και όταν διαπιστώνουν πως κάποιος είναι υπότροπος για πολλοστή φορά, να του επιβάλλουν την μεγαλύτερη ποινή;