Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Θα πάει στον εισαγγελέα είπε ο κ. Καθαροσπόρης, την κυρία Αϊδίνη, επειδή έριξε χρήματα για να ετοιμάσει το Μουστάκα/Τζιώτη και να το δώσει για χρήση στις ομάδες.
Λένε πως το Μουστάκα /Τζιώτη δεν είναι νόμιμο γήπεδο, αφού εκεί είναι αιγιαλός!!!!!! Είναι πραγματικά για γέλια η κατάσταση, αλλά ο κ. Καθαροσπόρης βγάζει μίσος εναντίον της προέδρου κυρίας Αϊδίνη της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά ξέχασε πως ο ίδιος και η κυρία Ζλακώνη δεν έλεγαν κουβέντα όταν φτιαχνόταν γήπεδα σε.... χώρους που ήταν χαρακτηρισμένοι δασικοί ή βοσκοτόπια και πάντως δεν ήταν και δεν είναι και σήμερα του Δήμου.

- Να σημειώσουμε πως το Μουστάκα/Τζιώτη δεν είναι νέο γήπεδο, αλλά ένα γήπεδο που η κυρία Ζλακώνη πρώην πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, για πολλά χρόνια, είχε αφήσει στο περιθώριο. Κύριε Καθαροσπόρη θα έχουν οι ομάδες ένα ακόμη γήπεδο και αυτό σας ενοχλεί; Αλήθεια πως πήρε ρεύμα αυτό το γήπεδο, αν είναι παράνομο; Έχει αποδυτήρια, έχει ηλεκτροφωτισμό, έχει τα πάντα.

- Κύριε Καθαροσπόρη πόσα χρήματα διέθεσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ για το γήπεδο αυτό; Εσείς που τα ξέρετε όλα, θα μας πείτε το ποσόν, για να δούμε αν μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ή ας πούμε για 40.000 ευρώ; Αυτό το γήπεδο ίσως πονάει αυτούς που έχτισαν πάνω σ΄ αυτό που εσείς λέτε αιγιαλό και δεν θέλουν να τους ενοχλούν οι φωνές των παιδιών που θα κάνουν τις προπονήσεις τους.

- Αν αρχίσουμε και ψάχνουμε το ποιοι έκαναν ότι έκαναν πάνω στον αιγιαλό, τότε πραγματικά δεν φτάνει ένας εισαγγελέας κύριε Καθαροσπόρη.